Már csak 7 nap a bajnoki rajtig. Felidézzük az első ellenfelünk elleni, idei szezonbeli meccseket.

Mint ismeretes, május 29-én bő két hónapnyi kényszerszünet után, Kaposváron játszik újra bajnoki mérkőzést csapatunk. A Rákóczi elleni, idei szezonbeli meccsekre jó szívvel emlékezhetünk: augusztusban és decemberben egyaránt magabiztosan, kapott gólt nélkül arattunk győzelmet a somogyiak ellen.

A nyári siker az NB I-es visszatérés utáni első győzelmet is jelentette: az egyaránt nagy küzdelemben elvesztett Mezőkövesd, valamint DVSC elleni idegenbeli találkozók után harmadjára is vendégségbe látogattunk, de a somogyi megyeszékhelyen a csapat kivágta a rezet, és 4-0-ra győzött.

A Demjén – Bolla, Lesjak, Devecseri, Tamás – Kocsis, Mitrovic (Golodiuk, 75.) – Radó, Bedi, Barczi (Hudák, 67.) – Bobál (Ikoba, 84.) összeállítású csapat már az első félidőben kétgólos előnyre tett szert Radó és Barczi révén (illetve emberelőnybe is került Nagy Krisztián durva belépője után), a hajrában pedig Devecseri távoli bombagólja és Ikoba beállása utáni, szinte első labdaérintésből szerzett találata tette fel az i-re a pontot - 4-0-s győzelem és nagy, a szurkolókkal közös ünneplés zárta a nyár végi estét.

A mérkőzésről készített akkori tudósításunkat ide kattintva, az edzői értékeléseket itt, a képgalériát pedig itt találod.

A találkozó összefoglalója:

Decemberben 2019 utolsó hazai bajnokiján fogadtuk a Kaposvárt a ZTE Arénában. A kilátogató szurkolókat Ikoba gyorsan megnyugtatta góljával, amire egy percet sem kellett várni, majd Lesjak találata már az első félidőben eldöntötte az összecsapást. Így magabiztos győzelemmel búcsúztunk el 2019-re szurkolóinktól.

A mieink a Demjén - Bolla, Lesjak, Bobál D., Bedi - Kocsis, Mitrovic (Kiss M., 89.) – Stieber (Babati, 85.) Bobál G., Radó (Grumic 84.) - Ikoba összeállításban léptek pályára, és a meccs különlegességét adta, hogy két saját nevelésű játékosunk is jubilált: Bedi Bence a 150., Babati Benjamin pedig a 200. bajnokiját játszotta ZTE-mezben.

A decemberi meccsről készített akkori tudósításunkat ide kattintva, az edzői értékeléseket itt, a képgalériát pedig itt találod.

A meccs legfontosabb jelenetei videón: