ZTE FC SAJTÓAKKREDITÁCIÓ

A ZTE FC NB I-es labdarúgócsapatának hivatalos sajtóakkreditációs felülete.

Akkreditációs határidő: a mérkőzést megelőzően 48 óra.
Az akkreditáció elfogadásáról az akkreditációs határidő lejárta után e-mailben küldünk értesítést.

A *-AL JELÖLT MEZŐK KITÖLTÉSE KÖTELEZŐ

A ZTE-Arénába belépő médiamunkatárs elfogadja és betartja a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), adott esetben az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) rá vonatkozó pályarend-szabályait:
1. Nem lép a játéktérre a mérkőzés előtt, alatt és után.
2. Nem lép a csapatok öltözőjébe semmilyen esetben sem.
3. Csak a számára kijelölt helyen tartózkodik, végzi munkáját és közlekedik, mielőtt elhagyja a stadiont.
4. Nem készít semmilyen személyes anyagot (fotó, mozgókép, videó, MMS) nagyközönség - vagy bármely internetes vagy mobilcég - számára a mérkőzés előtt, alatt és után, csak az őt akkreditáló médium számára.
5. A fotósok a számukra biztosított megkülönböztető mellényt csak rendeltetésszerűen - azaz a felső ruházat fölött - használják és a mérkőzés végeztével leadják.
6. Figyelembe veszi a ZTE FC érdekeit, és nem takarja el, illetve teljes mértékben láthatóan hagyja a mérkőzésre kihelyezett reklámtáblákat.
7. A biztonsági szolgálat kéréseit elfogadja, utasításait betartja: mozgásával, viselkedésével, viseletével nem akadályozza, nehezíti a megkülönböztető jelzést viselő személyzet, továbbá a rendőrség munkáját.
Egyéb betartandó kötelezettségek:
1. A stadion területén belül számára fenntartott tartózkodási helyeket csak az esemény napján, legkorábban a kezdési időpontot megelőzően másfél órával foglalhatja el.
Ha ettől eltér, tudomásul veszi és elfogadja a biztonsági szolgálat intézkedéseit.
2. Elfogadja a ZTE FC a ZTE-Arénára és az akkreditációs rendre vonatkozó szabályait.
3. Az akkreditáció csak az akkreditált személyre vonatkozik, más személy nem használhatja.
4. A sajtóakkreditáció külön engedély nélkül nem érvényes a klubvezetés, a játékosok és a VIP-vendégek által használt területre.
Szankciók:
Az arra nem jogosult személy által igénybe vett akkreditációval a ZTE FC a belépést megtagadhatja. Bármilyen rendbontásban, rendzavarásban való részvétel esetén a klub az érintettet kivezetteti a stadion területéről és eljárást indíthat ellene.

Interjúkérelem, forgatási engedély

A kérelmeket legkésőbb 24 órával a tervezett forgatás, interjú előtt kérjük elküldeni a sajto@ztefc.hu e-mail címre. Felhívjuk a sajtó munkatársainak figyelmét arra, hogy a ZTE FC alkalmazottjai csak a sajtóosztálytól kapott jóváhagyást követően állnak rendelkezésükre.

Sajtórend

I. közvetítési jogtulajdonos televíziós társaság, MTVA, Nemzeti Sport, a vendégcsapat klubmédiuma, Zalai Hírlap, vendégcsapat székhelye szerinti napilap

II. országos napilapok, televíziós társaságok, kiemelt internetes sportoldalak, országos frekvenciaengedéllyel rendelkező rádióadók, hírügynökségek

III. Magazinok, heti- és havilapok, helyi rádiók

IV. Egyéb hazai- és külföldi médiumok