Hátvédünk sérüléséből felépülve már ugyanazokat a feladatokat végzi, mint csapattársai.

A koronavírus-járvány már hetek óta alaposan felborítja a tervezett menetrendet: április 11-én eredetileg Diósgyőrben léptünk volna pályára, e helyett már a negyedik mérkőzések nélkül zajló hét végére érünk. Az elmúlt hetekben már olvashattak arról, hogy telnek Barczi Dávid, Eduvie Ikoba és Eric McWoods, Demjén Patrik, valamint Bedi Bence mindennapjai, Victor Moore erőnléti edző az egyéni tréningekről, Domiter Eszter fizioterapeuta a korábbi sérültek állapotáról nyilatkozott honlapunkon, valamint interjút készítettünk az Olaszországban kölcsönben futballozó Horváth Krisztoferrel és a ZTE-ben nevelkedett, Angliában játszó Csóka Dániellel is.

Hátvédünk, Szépe János az összes játékosunkhoz hasonlóan otthon edz, de ő nem Magyarország területén. Szépe szlovákiai magyar (Szlovákiában nincs lehetőség kettős állampolgárságra, így bár játékosunk folyékonyan beszél magyarul, szlovák állampolgár), így a határzár ellenére visszatérhetett a Felvidékre.

- Jelenleg Szlovákiában, Nádszegen vagyok 14 napos hatósági karanténban – mondta, amikor megkerestük. – A törvény szerint miután belépek az ország területére, két hétig nem hagyhatom el a házat, de szerencsére teljesen egészséges vagyok. Így elég egyhangúak a napjaim, természetesen az erőnléti edzőtől kapott feladatokat napról napra elvégzem. Családi házunk van nagy kerttel,