Fiataljaink is bizonyítottak a hétvégén.

Pápai Perutz FC - ZTE FC II. 

0 - 1    (0-0)

NB3-as csapatunk remek játékkal aratott sikert a vasárnap esti mérkőzésén.

Fiataljaink sok helyzetet kialakítva, érett futballt bemutatva diadalmaskodtak a pápai Perutz Stadionban. A klub filozófiájához hűen, már a kezdetektől támadószellemben léptünk fel. Így nem véletlen, hogy az egész találkozó folyamán uraltuk a mérkőzést, de sajnálatosan rengeteg lehetőségünk maradt kihasználatlanul. A srácok azonban egy pillanatig sem csüggedtek, a  86. percben pedig megtört a jég. Egy villámgyors ellentámadás végén, Abért ugratta ki ügyesen Németh Eriket, aki a védők gyűrűjéből kilépve 12 méterről a hosszú sarokba helyezte a játékszert! 0-1! Ezután a hazaiaknak már nem adódott lehetőségük az egyenlítésre, a mieink profi módon hozták le a hátralévő perceket. Ennek köszönhetően a rengeteg döntetlen után, megérdemelt és értékes skalpot szereztünk a harmadosztályban! Nem véletlen, hogy a keretből többen már most az első csapat ajtaján kopogtatnak.

Legközelebb a THSE-Szabadkikötő gárdájával ütköznek meg Bozsik József tanítványai 10.04-én idegenben. Csak így tovább srácok!

 

Összeállításunk: Köcse - Földvári, Sebestyén, Németh, Hegedűs - Simó, Kovács - Kun,  Papp (Bedő, 91.), Szökrönyös D.(Szökrönyös Z., 81.)- Fehér (Abért, 74.)

Bozsik József: Nagy gratuláció a csapatnak és mindenkinek a mai
mérkőzéshez! Az eddigi találkozóinkon is képesek voltunk domináns
futballra, de ez a most eredménnyel és több kimagasló teljesítménnyel is
párosult. Ami nagyon lényeges, hogy ezúttal a támadójátékunk és a
védekezésünk egyensúlyban volt, ennek és a megfelelő agresszív
mentalitásnak köszönhető a mai győzelem.