A gyirmóti csúcsrangadót eldöntő középpályásunk szebb gólt már igen, fontosabbat azonban aligha lőtt még.

- Vasárnap a góloddal dőlt el a gyirmóti csúcsrangadó. Milyen utasítással küldött be Dobos Barna vezetőedző?

- Extra utasítást nem kaptam, azt mondta el a mester, hogy melyik posztra állok be, illetve, hogy a pontrúgásoknál hova kell helyezkednem. Persze ő és én is nagyon örültem neki, hogy a gólomnak köszönhetően meccset eldöntő cserének bizonyultam. Ráadásul becserélésemkor hallottam Szekeres Szabolcs technikai vezető hangját, aki kérte, hogy rúgjak egy gólt, ezt a kérést is sikerült teljesítenem – mondta honlapunknak középpályásunk, Hudák Martin.

- Milyen érzés volt csereként eldönteni egy ilyen nagy jelentőséggel bíró mérkőzést?

- Mondanom se kell, futballpályán nincs jobb érzés annál, mint amikor gólt szerzel, egy ilyen rangadón pedig főleg felemelő érzés betalálni. Ráadásul pont remek szurkolóink előtt rúgtam a gólt, óriási boldogság kerített hatalmába.

- Ez pályafutásod eddigi legszebb vagy legfontosabb gólja? Netán mindkettő?

- Inkább a legfontosabbnak, mint a legszebbnek mondanám, hiszen úgy érzem, Budafokon és hazai pályán a Mosonmagyaróvárnak is szebb gólt rúgtam.

- Belegondoltál, hogy a te góloddal dőlhetett el végleg az aranyérem sorsa?

- Nem hinném, hogy pont ezen a gólon fog múlni, hogy aranyérmesek leszünk, de ha így lenne, még boldogabb lennék. Ha viszont csak egy a sok fontos találat közül, az sem gond (nevet).

- A történtek után már a második hely szóba se kerül, csak az aranyérem?

- Hét fordulóval a vége előtt hét pont az előnyünk, innen már csak mi bukhatjuk el, de a csapat erejét látva biztos vagyok benne, hogy meglesz az első hely. Ugyanúgy készülünk tovább, mind eddig, ezután is minden meccsen a három pont megszerzéséért lépünk majd pályára.

- Hétvégén a Kazincbarcika érkezik a ZTE Arénába. Mire készülhetünk?

- Egyértelműen győzelemre készülünk. Már csak azért is, mert ősszel nem sikerült mind a három pontot megszerezni ellenük, ezúttal javítani szeretnénk, és megverni a borsodi, egyébként jó erőkből álló csapatot.

- Mit gondolsz, mikorra biztosíthatjuk be matematikailag a feljutást, illetve az aranyérmet?

- Pontos időpontot még nem tudok mondani, de szeretnénk minél hamarabb lezárni a feljutás kérdését.