Vasárnap 17 órától a tabella nyolcadik helyezettjét fogadjuk a ZTE Arénában.

A tabellát a második Gyirmót előtt hét, a harmadik Kaposvár előtt pedig már tíz ponttal vezető csapatunk hétvégén ismét hazai pályán lép pályára. Vasárnap 17 órától a Kazincbarcika érkezik a ZTE Arénába. Soros ellenfelünk a bajnoki táblázat nyolcadik helyén áll, de négy mérkőzés óta veretlen, ezek közül hármon a győzelmet is megszerezte.

Mivel a feljutáshoz és az aranyéremhez egyaránt egyre közelebb és közelebb kerülünk, bízunk benne, hogy hátralevő hazai meccseinket még az eddiginél is több szurkoló előtt játszhatjuk majd, és drukkereink az előző bajnokikhoz hasonlóan hangosan buzdítják majd a fiúkat.

Jegyeiket megvásárolhatják elővételben online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, nyitvatartási időben a ZTE Shopban, valamint a vasárnap már napközben is nyitva tartó pénztárainkban is. Kérjük Önöket, hogy a sorban állás elkerülése érdekében időben érkezzenek meg a mérkőzésre. Személyes adatok megadására, valamint szurkolói kártyára továbbra sincs szükség.

A meccs játékvezetője Böcskei Balázs lesz, akinek munkáját asszisztensként Szabó Péter és Bertalan Dávid, tartalék-játékvezetőként pedig Oláh Gábor segíti majd. Hajrá, ZTE!