A jegyvásárlásnál ezúttal szükség van személyes adatok megadására.

Csapatunk szerdán 14 órától Lipóton lép pályára Magyar Kupa-mérkőzésen, majd szombaton 17 órától hazai bajnoki következik az Újpest ellen. Utóbbira kedden megkezdődött a jegyek árusítása, szurkolóink továbbra is három módon válthatják meg belépőjüket.

  • a ZTE Aréna elővételi jegypénztárában csütörtökön 13:00 és 17:00, pénteken 13:00 és 16:00 között, valamint a mérkőzés napján 9 órától.
  • a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában nyitvatartási időben (munkanapokon 9.00-12.30 és 13.30-17.00).
  • online, a meccsjegy.mlsz.hu honlapon keresztül folyamatosan, a találkozó kezdetéig.

A mérkőzés kiemelt kockázatú besorolást kapott, így a jegyvásárlásnál minden esetben szükség van személyes adatok (név, születési hely és idő) megadására. Szurkolói kártya nem kötelező, de gyorsítja a vásárlást.

A jegyárakról és egyéb hasznos információkról ide kattintva tájékozódhat. Az Újpest elleni bajnokira a kiemelt meccsekre vonatkozó jegyárak érvényesek.

A szombati mérkőzésen a kapunyitás 15:30-kor lesz. Kérjük szurkolóinkat, hogy a sorban állás elkerülése végett érkezzenek időben. Felhívjuk figyelmüket, hogy a belépésnél a kedvezményes, valamint regisztrációs jegyekre való jogosultságot ellenőrizzük, így kérjük készítsék elő igazolványaikat.