NB I-ES JEGY- ÉS BÉRLETÁRAK

ZTE FC

2019/2020

DÉLI TRIBÜN

Jegy

Bérlet

Jegytípus

Nem kiemelt mérkőzés

Kiemelt mérkőzés

Hazai bajnoki mérkőzések

Teljesárú

1.500 Ft

2.500 Ft

24.000 Ft

Kedvezményes

1.200 Ft

1.950 Ft

-

VIP GOLD (2 főre)

-

1.000.000 Ft

VIP SILVER (1 főre)

-

300.000 Ft

 

NYUGATI TRIBÜN

 

Teljesárú

900 Ft

1.700 Ft

15.000 Ft

 

KELETI TRIBÜN

 

Vendég

900 Ft

1.700 Ft

-

 

ÉSZAKI TRIBÜN

 

Teljesárú

1.200 Ft

1.950 Ft

19.200 Ft

Kedvezményes

1.000 Ft

1.700 Ft

-


Kedvezményes belépő váltására jogosult:

- diákigazolvánnyal rendelkezők (14 év felett)

- nyugdíjasok (70 év alatt)

- Egerszeg Kártyával rendelkezők

Ingyenesen, regisztrációs jegy váltása mellett léphetnek be:

- 14 év alattiak

- 70 év felettiek

Kiemelt mérkőzések: Ferencváros, MOL Fehérvár FC, DVSC, Budapest Honvéd, DVTK, Újpest FC

Nem kiemelt mérkőzések: Paksi FC, Puskás Akadémia, Mezőkövesd-Zsóry, Kaposvári Rákóczi, Kisvárda

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

 • A belépők megvásárolhatók személyesen, a ZTE Aréna pénztárában a hazai mérkőzések előtti nap(ok)on a honlapon jelzett időben, valamint a meccs napján reggel 9 órától. Ezen kívül a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában munkaidőben (hétfő-péntek 9.00-12.30 és 13.30-17.00); valamint online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül is van lehetőség belépőt vásárolni.
 • Kiemelt mérkőzések esetén a jegyvásárláshoz név, születési hely és születési idő megadása kötelező. Az online vásárlásnál is ugyanezen adatok megadása szükséges.
 • Személyes vásárlás esetén kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség jelenleg. Internetes vásárlás esetén pedig a bármely webáruházban történő vásárláshoz hasonlóan zajlik a folyamat.
 • A 14 év alatti és 70 év feletti szurkolóink regisztrációs jegy váltása mellett tekinthetik meg a mérkőzést. A jogosultságot a beléptetéskor munkatársaink fokozottan ellenőrzik, ezért kérjük, készítsék elő személyi igazolványaikat.
 • 14 év feletti diákok, 70 év alatti nyugdíjasok és Egerszeg Kártyával rendelkezők kedvezményes jegyet válthatnak. A beléptetéskor fokozottan ellenőrizzük a kedvezményre való jogosultságot, ezért kérjük, készítsék elő a kedvezményre jogosító igazolványaikat.
 • Érdemes kiváltani a szurkolói kártyát, amelynek elsősorban az online jegyvásárlásnál vehetik hasznát. Szurkolói kártya kiváltására 1000 Ft/fő ellenében szerdánként és csütörtökönként 12.30 és 16.30 között a ZTE Aréna irodaszintjén, a titkárságon van lehetőség.
 • Továbbra is vásárolhatnak szezonbérletet szurkolóink az árlistában szereplő árakon. Erre is szerdánként és csütörtökönként 12.30 és 16.30 között a ZTE Aréna irodaszintjén, a titkárságon van lehetőség. A bérlet minden esetben névre szól, és a vásárlásnál születési idő és születési hely megadására is szükség van.
 • Felhívjuk minden kedvezményes jegyet váltó szurkolónk figyelmét, hogy a jegy csak a kedvezményre feljogosító igazolvánnyal együtt érvényes,  anélkül a biztonsági szolgálat munkatársai megtagadhatják a belépést.
 • A stadionba a forgókapukon keresztül lehet belépni, a jegy egyszeri belépésre jogosít. Kizárólag azon a kapun keresztül tudnak belépni a stadionba, ami a jegyen szerepel. Kiemelt mérkőzések esetén a nagy részvételre való tekintettel további beléptető kapukat fogunk nyitni.
 • A jegyek és bérletek egyaránt helyre szólnak, kérjük, oda váltsák meg, ahol helyet szeretnének foglalni. A kellemetlenségek elkerülése végett kérjük szurkolóinkat, hogy a találkozó végéig őrizzék meg belépőjegyüket.
 • A stadion kapuit normál besorolású mérkőzés esetén másfél órával a kezdés előtt, kiemelt meccs esetén két órával a kezdés előtt nyitjuk. Kérjük szurkolóinkat, hogy a torlódás elkerülése érdekében időben érkezzenek meg a stadionhoz.
 • A biztonsági szolgálat munkatársai szurkolóink biztonsága érdekében átvizsgálják a ruházatot és csomagokat, valamint belépésnél és a stadion területén biztonsági kamera rendszer működik.
 • Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák csapatunkat. Kérjük, tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.
 • A sajtó munkatársai a mérkőzést megelőző nap 14 óráig, a honlapunk SAJTÓ menüpontjában található űrlapon keresztül akkreditálhatják magukat. Az akkreditáció elfogadásáról e-mailben tájékoztatjuk a média munkatársait.

/ megosztás