Így várja a két vezetőedző a szombati ZTE-Újpest bajnokit.

Márton Gábor: „Próbáltunk minél jobban felkészülni az Újpestből, így kedden a helyszínen néztem meg az Újpest és a Fehérvár kupamérkőzését. Az Újpestre igaz, ami ránk is, hogy nem ott áll a tabellán, ahol szeretne. Erős csapatuk van, rendkívül veszélyes támadókkal, megvannak azok a játékosaik, akik beadásokból vagy átlövésekből is képesek gólt szerezni, nekünk erre kell megtalálni az ellenszert. Szombati ellenfelünk kombinatívan futballozik, ők is próbálják játszani a focit, de nincsenek csúcsformában. Abban bízunk, hogy sikerült behúznunk a három pontot, hiszen nekünk jelen helyzetben csak ez segíthet. Ráadásul hazai pályán, szurkolóink előtt egy hőn áhított győzelem kifejezetten fontos lenne, kérem a szurkolóinkat, hogy támogassák a csapatot.

Hosszú, hétéves böjtön van túl a ZTE, így össze kell fognunk, és a csapatot támogató szurkolókkal együtt elérnünk a bennmaradást, ugyanis az elmúlt évek alapján látható, hogy valamivel könnyebb bennmaradni az NB I-ben, mint feljutni az NB II-ből. A labdarúgás a szurkolókért van, örömteli lenne a korábban Zalaegerszegen tapasztalható hangulatot visszahozni a stadionba, de tisztában vagyok vele, hogy ezért a csapatnak is tennie kell.”

Nebojsa Vignjevic: "Minden mérkőzés nehéz. A tabellán elfoglalt helyezésük nem a valódi képet mutatja a zalaegerszegi csapat erősségéről. Vannak minőségi és tapasztalt játékosai. Mi el akarjuk hozni a három pontot Zalaegerszegről. Ez nem lesz könnyű, de megpróbáljuk a legjobbat kihozni magunkból, és remélem, hogy ez győzelemre vezet."

(fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap)