A Soroksár ellen gólt szerző csatárunk célja egyértelműen a bajnoki cím megszerzése.

Góllal vette ki a részét a Soroksár 3-0-s legyőzéséből Bobál Gergely. A csapatunkhoz télen visszatért támadó a vasárnapi bajnoki 60. percében talált be Kovács Dániel kapujába, és nem kérdés, az a gól nagyban befolyásolta a meccs alakulását. De mennyire éhezett már a gólra? – tettük fel a kérdést csatárunknak.

- Már kaptam a zrikákat a csapattársaktól és a szakmai stábtól is, hogy mikor rúgok újra gólt, de szerencsére a csapat az előző fordulókban is eredményesen szerepelt – nevetett fel Bobál Gergely. – A Soroksár ellen mindenki keményen odatette magát, nagy területek nyíltak előttünk, szépen játszottunk, megvoltak a helyzeteink is. Sajnáltam, hogy az első félidőben még nem tudtuk megszerezni a második gólt, a másodikban viszont nekem összejött a fontos, megnyugtató gól, a végén pedig meglőttük a harmadikat is. Jól sikerült a vasárnapi nap, ez nem kérdés, főleg, hogy a Kaposvár kikapott.

Mindezek következtében élen álló csapatunk előnye már hét pont a tabella harmadik helyezettjével szemben, mondhatni tehát, hogy remek úton száguldunk a feljutás felé.

- Eddig is jó helyzetben voltunk, a forduló után még jobba kerültünk, de ettől függetlenül komolyan kell vennünk a következő bajnokikat is, nem kikövezett az út a bajnoki címig. Ez, tehát az aranyérem a célunk, hiszen a csapat, az edzői stáb, a vezetőség és a szurkolók is megérdemelnék ezt a nagy sikert. Hétvégén Gyirmótra látogatunk, egy igazi rangadóra van kilátás, de felszabadultan kell játszanunk.

Bobál elmondta, nagyon jól érzi magát a csapatban, amely minőségét tekintve is kiemelkedő az NB II-ben.

- Szerintem a miénk a legjobb, legösszetettebb csapat, a keret mélysége is kiemelendő. A Soroksár ellen is mindhárom cserénk jól szállt be, Novák Csanád még gólt is szerzett, sok olyan remek játékosunk van, akik más NB II-es csapatokban stabil kezdők lennének, de itt mindenkinek meg kell küzdenie a helyéért.

Támadónk a szurkolók támogatásának fontosságát is hangsúlyozta, egyben megköszönte a Soroksár elleni remek hangulatot a kilátogató drukkereknek.

- Óriási segítség belülről a szurkolók biztatása, ezt az egész meccsen éreztük, de főleg akkor, amikor az első félidőben a Nyugati Tribün felőli kapura támadtunk. Azon kívül, hogy nekünk van a legjobb szurkolótáborunk, úgy érzem, a legjobb csapat is a miénk. Bajnoki címmel szeretnénk nekik bizonyítani, hiszen a legjobbaknak ez dukál.