Csapatunk remekül futballozva győzött, így már hét ponttal vezet a harmadik helyezett előtt.

Együttesünk szép, napsütéses időben, 2236 szurkoló előtt fogadta a Soroksárt a ZTE Arénában. A meccsre a forduló rangadójaként tekinthettünk, hiszen élen álló csapatunk a tavasszal hozzánk hasonlóan remekül szereplő, negyedik helyezett ellenfél ellen lépett pályára.

Aktívan kezdtünk, aztán kiegyenlítetté vált a mérkőzés a 10. perc környékén, de a 16. percben megszereztük a vezetést: remek kontránk végén Bobál hozta ziccerbe Farkast, aki ballal, nagy erővel bombázott a léc alá (1-0)!

A 21. percben Farkas ugratta ki gyönyörűen Bollát a jobb szélen, játékosunk lövése mindössze centikkel kerülte el a jobb alsó sarkot.  A 32. minutumban ismét nagyon közel volt a második ZTE-gól: Kiss Máté lövése a bal oldali kapufáról pattant ki.

Fordulás után is a mieink uralták a mérkőzést: az 57. percben Bobál passza után Grumic bal lábas lövését védte a vendégek kapusa, majd következett második gólunk: Bobál tartotta meg ügyesen a labdát, majd Kovács Dániel mellett a hálóba lőtt (2-0)!

A vendégek próbálkoztak a szépítéssel, de Zöldesi Illés rendkívül magabiztosan védett, a kontráinkban pedig folyamatosan benne volt a veszély. A 88. percben végleg eldöntöttük a találkozót: Lesjak indítása után Novák remek átvétellel hozta magát ziccerbe, majd a jobb alsóba lőtt (3-0)!

Csapatunk tudatos és látványos játékkal, szép gólokkal múlta felül a szintén jó erőkből álló Soroksárt, és mivel a Kaposvár 3-2-re kikapott a Győr otthonában, immáron hét pont az előnyünk a tabella harmadik helyén álló Kaposvár előtt, a második Gyirmótot pedig továbbra is négy ponttal előzzük.

Szurkolóinknak köszönjük a biztatást, csapatunknak gratulálunk! Folytatás egy hét múlva Gyirmóton. Hajrá, ZTE!

ZTE FC - Soroksár SC 3-0 (1-0)
ZTE FC: Zöldesi - Bolla, Lesjak, Devecseri, Bedi - Kocsis, Kiss M. (Gajdos, 76.) - Barczi, Grumic, Farkas B. (Hudák, 82.) - Bobál (Novák, 74.)
Soroksár SC: Kovács D. - Gárdos, Valencsik, Dvorschák, Molnár R. - Huszák, Gyömbér - Csernik, Tamási (Lőrinczy, 46.), Kundrák - Orosz (Erdélyi, 63.)
Gólszerzők: Farkas B. (16.), Bobál (60.), Novák (88.)
Sárga lap: Barczi (31.), Lesjak (73.) ill. Huszák (34.)
Piros lap: