Az ősszel drámai végjátékban legyőzött rivális ellen óriási lépést tehetünk a bajnoki cím felé.

Az elmúlt hétvégén a tavasszal remekül szereplő Soroksárt magabiztosan, látványos játékkal 3-0-ra legyőző csapatunkra vasárnap 18 órától ismét nagy rangadó vár: a tabella második helyén álló Gyirmót vendégei leszünk. Riválisunk négy, a harmadik Kaposvár pedig hét ponttal áll mögöttünk, nem kérdés tehát, mekkora lépés lenne nem csak a feljutás, hanem az aranyérem megszerzése felé is az újabb három pont.

A találkozót országos érdeklődés övezi, nem meglepő, hogy az M4 Sport is élőben közvetíti majd. Bízunk abban, hogy szurkolóink közül is minél többen buzdítják majd a helyszínen csapatunkat, és hajszolják bele a győzelembe úgy, mint például a két együttes őszi meccsén a ZTE Arénában, amikor Babati Benjamin hosszabbításban szerzett góljával diadalmaskodtunk 1-0-ra.

A gyirmóti klub tájékoztatása szerint a vendégbelépők egységesen 1000 forintba kerülnek, megváltásukhoz nem szükséges szurkolói kártya vagy személyes adatok megadása. Elővételes jegyvásárlásra is van lehetőség a meccsjegy.mlsz.hu honlapon és a Ticket Expressz jegyirodáiban, ilyen esetben azonban csak szurkolói kártyával váltható meg a belépő.

A mérkőzés napján a kezdő sípszó előtt egy órával, 17:00-kor nyit majd a szurkolóink számára fenntartott vendégpénztár. A mellékletben a parkolási lehetőségekről és a gyirmóti stadion megközelítéséről láthatnak hasznos információkat.

A találkozó játékvezetője Karakó Ferenc lesz, munkáját asszisztensként Becséri Gergely és Szilágyi Norbert, tartalék-játékvezetőként pedig Dolnegó Bálint segíti majd. Hajrá, ZTE!