Télen igazolt alapemberünk szerint két újabb sikerrel már-már biztossá válhat a bajnoki cím.

- Amiért télen ideigazoltam, maximálisan beigazolódott, megtaláltam a számításaimat: erős csapatba és remek közösségbe kerültem - kezdte honlapunknak Miroslav Grumic. - A céljainknak megfelelően szereplünk, érzem, hogy folyamatosan fejlődünk, ami az eredmények mellett a játékban is megmutatkozik. A sikerekből pedig én is alapemberként vehetem ki a részem, próbálok minél többet hozzátenni a csapat teljesítményéhez.

Hozzátette: örül neki, hogy sok a fiatal játékos a csapatban, ami lendületességet ad, és a klub jövője szempontjából is kiemelt jelentőséggel bír.

- Biztos, hogy színvonalas meccset játszunk majd vasárnap a Gyirmóttal - tért rá középpályásunk a hétvégi csúcsrangadóra. - Remek erőkből állnak a gyirmótiak is, de ettől függetlenül a győzelemért lépünk pályára, nagyon szeretnénk elhozni a 3 pontot. Nem kell hangsúlyoznom, mekkora lépés lenne ez a feljutás és az aranyérem megszerzése felé. Ha a mostani rangadót és az azt követő hazai bajnokit is behúznánk, ki lehet mondani, hogy szinte már meglenne a bajnoki cím, akkora előnyre tennénk szert.