Szerezd be tavaszi bérleted!

Már elérhetők a tavaszi bérletek a Zete Shopban, illetve a www.ticket.ztefc.hu-n! Csapatunk izgalmas, s egyben embert próbáló tavaszi szezonnak néz elébe! Pontos határozatot még nem adott ki az MLSZ a téli szünetet követő mérkőzésekről, de azt már tudjuk, hogy februárban egy Fehérvár elleni hazaival nyitjuk az évet, s azon kívül még hét itthoni mérkőzést játszunk a tavasz során. A megvásárolt bérletek a MOL Magyar Kupa találkozókra is érvényesek, így ha a szezon közben még hazai kupatalálkozót vív csapatunk, bérlettel rendelkező szurkolóink ingyenes látogathatják meg a találkozót a ZTE Arénában.

Bíztassuk a fiúkat az új esztendőben is!

Ne felejtsétek el, hogy a bérletvásárláshoz rendelkeznetek kell Zete Klubkártyával, melynek regisztrációs folyamatáról ITT olvashattok bővebben.

Azon szukolóink között, akik még Karácsony előtt kiváltják tavaszi bérletüket, kisorsolunk egy karácsonyi, szurkolói ajándékcsomagot, így most még inkább megéri tavaszi bérletet vásárolni! Az ajándékcsomag tartalma: téli sapka, sál, bögre, ZTE FC focilabda, karácsonyi üdvözlőlap, a ZTE FC játékosainak aláírásával! 

Illetve a bérletvásárlás esetén is jóváíródnak a Zete-hűségpontok! Hűségprogramunkról ITT tájékozódhattok!

Bérletárak:

Fontos tudnivalók:

Kedvezményes bérlet vásárlására a továbbiakban is van lehetőség, a megfelelő igazolvány (diák, nyugdíjas) felmutatásával.

A tavaszi bérletek értékesítése személyesen a Zete Shopban, illetve online a www.ticket.ztefc.hu weboldalon történik!

Hajrá, Zete!