Szurkolóink a 2023/24-es idénytől kezdve a ticket.ztefc.hu oldalon tudják megvásárolni belépőjüket a ZTE Arénába férfi labdarúgócsapatunk mérkőzéseire.

Az új oldal átláthatóbb és könnyebb vásárlási folyamatot biztosít szurkolóink számára és lehetőséget ad arra, hogy a kedvezményre jogosító okmányaikat már online is érvényesíteni tudják.

Regisztráció a ticket.ztefc.hu oldalon

Az oldalon új belépési rendszer műkődik, amihez szükséges az egyszeri regisztráció. Ezt követően a megadott adatokkal lehet belépni a saját fiókba és jól láthatók lesznek a megvásárolt jegyek, vagy épp a szezonbérlet. Az oldalon való regisztrációt követően szurkolóink kiválthatják klubkártyájukat, mely telefonon is felmutatható, így nem feltétlenül szükséges a plasztik kártya kiváltása. Amennyiben valaki mégis kiváltaná kézzel fogható formában a klubkártyát, az a jövőben a Zete Shopban teheti meg, ennek az ára: 1.000 Ft. Egy regisztrált fiókkal több klubkártya is igényelhető, azonban jegyet csak klubkártya birtokálsa mellett tudtok kiváltani.

 A hazai mérkőzésekre a 2023/24-es szezontól azon szurkolóink tudnak jegyet vagy bérletet vásárolni, akik rendelkeznek klubkártyával. Klubkártya nélkül csak a helyszínen csak és kizárólag teljesárú jegyet tudnak váltani szurkolóink, klubkártya nélkül a kedvezmények nem érvényesíthetők! 

A klubkártya kiváltásának a folyamata a következőképp zajlik:

  • belépés a ticket.ztefc.hu oldalra
  • regisztráció az oldalon az alap adatokkal
  • a regisztrációt követően egy visszaigazoló e-mailt kap a felhasználó, amit meg kell erősíteni az e-mail fiókban
  • belépés a ZTE fiókba a ticket.ztefc.hu oldalon
  • klubkártya regisztrálása, személyes adatok megadásával
  • jóváhagyás után e-mailben kap visszaigazolást szurkolónk, így ekkortól használható a klubkártya és megvásárolható a szezonbérlet. A visszaigazolás maximum 24 órán belül megtörténik.