Szeretnénk megköszönni szurkolóinknak a töretlen támogatást!

Zete Klubkártyád ezentúl nem csak a jegyvásárlásra alkalmas, hanem most már pontokat is gyűjthetsz vele, amelyekkel értékes kedvezményeket vehetsz igénybe!

A pontgyűjtéshez nem kell mást tenned, mint regisztrálni a https://ticket.ztefc.hu/regisztracio oldalon, igényelni a saját, névre szóló ZETE klubkártyád, és már kezdődhet is pontgyűjtés! (A regisztráció menetéről részletes leírást ITT találtok)

 

Hogyan működik?

A Zete pontok automatikusan jóváíródnak Zete Klubkártyádra, minden jegy, bérlet és ZTE Shop vagy ZTEMEGASTORE.HU termék vásárlását követően.

Minden elköltött 1000 Ft-ot követően egy pont kerül jóváírásra a Zete Klubkártyádra. A pontgyűjtés során újra és újra szintet léphetsz, a különböző szintek újabb és újabb kedvezményeket, ajándékokat tartalmaznak.

Szintek:

Kék-Fehér: 0-100 pont

Silver: 101-250 pont

Gold: 251-500 pont

Platinum: 501-1000 pont

Black: 1001 pont –

Kövesd figyelemmel a promóciós eseményeket, amikor megtöbbszöröződnek a gyűjthető pontjaid.

Tartsd meg a pontjaid a szezon után is

Minden szinten belül elérhetsz egy bizonyos pontszámot, ami után a következő idény során is megtarthatod az elért szinted. Az aktuális pontjaid pontos számát és a már elért kedvezményi-szinted a profilodon belül követheted nyomon, ahogyan azt is, hány pontra vagy a szintlépéstől.  

A Hűségprogam tartalmazza a következő ajánlatokat:

 

Kedvezmény ZETE shop és MEGASTORE vásárlások után (min. Silver)

Szintenként újabb és újabb, kihagyhatatlan kedvezményekre leszel jogosult a klubkártya-program részeként, melyek mind a ZETE Shopban személyes vásárlásnál, mind pedig online, a ZTEMEGASTORE.HU-n is beválthatóak.

 

Ajándék 1+1 stadiontúra (min. Silver)

Vásárolj egy ZTE Stadion túrát vagy egy Zala Zalán túrát és hozd el egy barátod ingyen. Így válik az élmény még inkább élvezetessé.

 

Ajándék dedikált csapatfotó (min. Silver)

Minden szezonban, amikor eléred legalább a Silver kedvezményt, ajándékba kapsz tőlünk egy dedikált csapatfotót.

 

Ingyenes belépés az otthon játszott edzőmérkőzésekre (min. Gold)

Gold szint esetén ingyenes részvételt biztosítunk a hazai környezetben játszott edzőmérkőzéseinkre. Nyerj betekintést a kulisszák mögé!

 

Meghívó a szurkolói ankétra (min. Gold)

Szurkolói ankétunkat, immár hagyományosan, az aktuális szezon első részében rendezzük meg, hogy szurkolóink összes felmerülő kérdéseire válaszolni tudjunk. Az ankéton részt vesz klubunk felnőtt férfi csapatának csapatkapitánya, vezetőedzője és klubunk sportigazgatója is.

 

10% kedvezmény az otthon játszott európai kupa mérkőzésekre (min. Platinum)

Minden jövőbeli otthon játszott európai kupa mérkőzésre kedvezményt biztosítunk Platinum szintű szurkolóinak számára.

 

Meghívó a ZTE FC Üzleti Klub rendezvényeire (min. Black)

A ZTE FC 2022-ben indított üzleti klubjába enged betekintést Black szintű szurkolóinak. A klub lehetőséget biztosít  találkozásra a vezetőséggel, akik első kézből adnak tájékoztatást a klub aktuális és jövőbeli projektjeiről, exkluzív meghívást kínál fejlesztéseink megnyitóra (pl.: ZETE Shop, Hazai öltöző)

 

Induljon a pontgyűjtés!

 

Hajrá, Zete!