Visszatér az OTP Bank Liga a válogatott szünetet követően

Csapatunk holnap délután a koronázó városba utazik, ahol a Fehérvár FC csapata ellen veszi fel a versenyt, s ezzel folytatja a bajnoki küzdelmet.

A válogatott szünetben sem unatkoztak a srácok, hiszen a MOL Magyar Kupáért vívott küzdelem is kezdetét vette, aminek apropóján Cigándra utazott együttesünk. A hosszú út orvoslásaképpen egy mezökövesdi mini edzőtábor előzte meg a mérkőzést. „A válogatott szünet alatt sok terültet kellett átvennünk az új játékosok érkezése miatt az eredményesség tekintetében, valamint próbáltuk erősíteni a csapatkohéziót az új játékosok beléptével, és úgy gondolom, hogy nagyon hasznos három héten vagyunk túl” – mondta honlapunknak vezetőedzőnk, Boér Gábór.  

Csapatunk a válogatott szünetben egy sikeres edzőmérkőzést játszott a Mosomagyaróvár együttesével, melyről ITT olvashattok részletesebben, valamint a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában is sikert aratott, ahol Mance, Croizet, Szendrei és Sajbán is a kapuba talált.

A Fehérvár FC mögött kevésbé áll sikeres szünet, hiszen az ESMTK búcsúztatta őket a kupasorozatból. A bajnokságot tekintve a fehérváriak a kilencedik helyen állomásoznak a tabellán: egy győzelem, egy döntetlen és négy vereség szerepel eddig a bajnokságbéli listájukon. 

„Mondhatjuk úgy, hogy most lesz az új csapatunk főpróbája, hiszen a kupameccs is tétmérkőzés volt, de nyilván egy alacsonyabb osztályú ellenféllel szemben. Nagyon örültem, hogy az összecsapást kapott gól nélkül sikerült lehozni, nagyon sok helyzetet kidolgoztunk, amiből többször is tudtunk eredményesek lenni, ezt mindenképpen szeretnénk folytatni és átmenteni a bajnoki mérkőzésekre is. Nagyon nehéz összecsapásra számítok, hiszen a Fehérvár is rossz passzban van, ők is rosszul kezdték a szezont. De nekünk nem velük kell most foglalkoznunk, hanem saját magunkkal és annak ellenére, hogy idegenben játszunk a három pontért utazunk. Nagyon fontos, hogy a jó játék eredményességgel párosuljon.” – osztotta meg velünk várakozásait Boér Gábor.

Fontos mérkőzés vár tehát mindkét csapatra a holnapi nap folyamán, ami valószínűleg nem lesz izgalmaktól mentes!

A jegyértékesítésről a Fehérvár FC hivatalosan honlapján találtok részletes információt.

 

Hajrá, Zete!