Négy kék-fehér gól is született a mérkőzésen

Címvédőként fordultunk rá a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójára szombat délután, amikor az Evolution Hungary - Cigánd SE csapatához látogattunk. A cigándi együttes jelenleg az NB III. Észak-Keleti csoportjában szerepel, négy győzelemmel és három döntetlennel a második helyen állnak, tizenöt ponttal. 

Csapatunk egy három napos mezőkövesdi mini edzőtábort követően utazott Cigándra. 

A találkozó első negyed órája eseménytelenül telt, labdabirtoklási fölényt csapatunk alakított ki. 

A 16. percben aztán megszületett a mérkőzés első találata, amelyet Mance szerzett egy átlövésből, Szendrei felpassza után. (0-1)

A játékrész vége előtt Szendrei indítása után Croizet került ziccerbe és jutatta a játékszert a hazai kapuba, megszerezve ezzel csapatunk második gólját. (0-2)

 A félidő hátralévő részében már nem született gól, így 0-2-es, ZTE vezetéssel vonultak a csapatok a szünetre. 

Nem kellett sokat várunk a második játékrész első góljára sem: az 53. percben egy labdaszerzést követően Szendrei lőtt a kapuba. (0-3)

Ezt a félidőt is a vendég mezőnyfölény jellemezte, leginkább a hazai csapat térfelén zajlott a játék. 

A félidő utolsó percében aztán Sajbán Máté is betalált, megszerzve ezzel a mérkőzés, s egyben csapatunk negyedik gólját. (0-4)

Négy gólos sikert követően csapatunk is ott lesz a negyedik fordulóban!

 

Összállítás: Senkó - Huszti, Várkonyi, Csóka, Medgyes (75' Bedi)- Sankovic, Spoljaric (60' Meshack), Szendrei - Croizet (75' Németh D.), Mim (60' Szalay), Mance (75' Sajbán)