Online is megvásárolhatók a jegyek a Nyíregyháza elleni bajnokira.

A tavaszi idényt két győzelemmel kezdő csapatunk vasárnap 14 órától a Nyíregyháza Spartacus ellen, hazai pályán lép pályára a Merkantil Bank NB II 24. fordulójában.

Az előrejelzések szerint kellemes, napos idő várja majd a kilátogató szurkolókat, így bízunk benne, hogy nagy számban látogatnak ki a ZTE Arénába és segítik hozzá a fiúkat a harmadik tavaszi sikerhez.

Aki még nem rendelkezik belépőjeggyel, megválthatja jegyét online, a meccsjegy.mlsz.hu honlapon, illetve személyesen a ZTE Aréna vasárnap már 9 órától nyitva tartó jegypénztáraiban.

A belépők megvásárlásához továbbra sem kell megadni a személyes adatokat, valamint szurkolói kártyára sincs szükség az online jegyvásárlás esetében sem.

A találkozó játékvezetője Erdős József lesz, akinek munkáját asszisztensként Tóth II Vencel és Aradi József, tartalék-játékvezetőként Berényi Tamás segíti majd.

Az 5. fordulóban, idegenben 2-1-re legyőztük a szabolcsi együttest, Fodor Ferenc góljára kék-fehérben Balázs Zsolt válaszolt, majd Forró Gyula öngóljával alakult ki a végeredmény.

Buzdítsuk a csapatot, gyűjtsük be ismét a három pontot! Hajrá, ZTE!

 

Dobos Barna: 'Egyértelműen erősödött a csapat'

Vezetőedzőnk nyilatkozott a téli átigazolásokról.