Vasárnap 17 órától a ZTE Arénában lép pályára feljutó helyen álló csapatunk.

Vasárnaptól jövő vasárnapig nyolc napon belül három bajnoki meccset játszik a tabella második helyén álló csapatunk: a hét utolsó napján 17 órától a Tiszakécskével mérkőzünk meg a ZTE Arénában, jövő szerdán 19 órától a Balmazújváros vendégei leszünk, míg jövő vasárnap 18 órától tévés mérkőzésen fogadjuk a Vácot.

Fontos sorozat következik tehát számunkra, amelynek sikeres teljesítéséhez szurkolóink támogatására is szükségünk lesz.

A vasárnapi, Tiszakécske elleni bajnokira elővételben is megválthatják jegyeiket: online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon bármikor válthatnak belépőt, valamint a mérkőzés napján már napközben is nyitva tartó pénztárunkban is várjuk szurkolóinkat. Személyes adatok megadására, valamint szurkolói kártyára továbbra sincs szükség.

A meccs játékvezetője Pintér Csaba lesz, akinek munkáját asszisztensként Bertalan Dávid és Máyer Gábor, tartalék-játékvezetőként pedig Barna Gábor segíti majd.

Az előrejelzések szerint az időjárás is kegyes lesz a csapatokhoz, vasárnapra csapadékmentes időt és 14 fokos maximumot várnak a meteorológusok.

Bízunk tehát benne, hogy ezúttal is nagy számban buzdítják majd a fiúkat a stadionban, és a lefújás után szurkolóink a csapattal közösen ünnepelhetik majd a remélt győzelmet. Hajrá, ZTE!