Csapatunk vasárnap 17 órától rangadót játszik a ZTE Arénában.

Listavezető csapatunk a kéthetes válogatott szünet után vasárnap 17 órától folytatja szereplését a Merkantil Bank NB II-ben, a 30. fordulóban a negyedik helyen álló Soroksár látogat a ZTE Arénába. Nem csak a tabella alapján mondhatjuk, hogy rangadó vár a Dobos-csapatra: hétvégi ellenfelünk tavasszal mindössze egy ponttal gyűjtött kevesebbet (18-at), mint a mieink, és elmúlt öt bajnokijából négyet megnyerve érkezik Zalaegerszegre.

Céljaink elérése érdekében együttesünk természetesen a három pont megszerzéséért lép pályára, és bízunk benne, hogy szurkolóink ezúttal is nagy számban látogatnak majd ki a találkozóra. Az időjárás-előrejelzés alapján sem tudunk jobb vasárnap délutáni programot elképzelni a ZTE-Soroksár meccsnél: napsütéses idő és 20 fokos hőmérséklet várható.

Jegyeiket megvásárolhatják elővételben online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a vasárnap már napközben is nyitva tartó pénztárainkban is. Kérjük Önöket, hogy a sorban állás elkerülése érdekében időben érkezzenek meg a mérkőzésre. Személyes adatok megadására, valamint szurkolói kártyára továbbra sincs szükség.

A meccs játékvezetője Bogár Gergő lesz, akinek munkáját asszisztensként Huszár Balázs és Szabó Péter, tartalék-játékvezetőként pedig Farkas Tibor segíti majd.