Holnap ismét MOL Magyar Kupa mérkőzés!

A negyedik forduló sorsolása nem is hozhatott volna nagyobb meglepetést, ugyanis ellenfélként nem mást, mint a Szombathelyi Haladás csapatát kaptuk, ami méltó módon érdemli ki a forduló legjobban várt mérkőzése címet!

Az osztálykülönbség miatt egy ideje már csak edzőmérkőzések keretein belül találkozott egymással a két csapat, azonban a Hali-Zete meccsek minden nyugati szurkoló számára a legszenvedélyesebbek.

A Szombathelyi Haladás csapata jelenleg a Merkantil Bank Ligában szerepel, ahol tizenhat ponttal állnak a tabella tizenharmadik lépcsőfokán: négy győzelem, négy döntetlen, öt vereség az ottani mérlegük.

A Magyar Kupát tekintve az előző fordulóban a Aqvital FC Csákvár csapatát búcsúztatták, ahol 1-3-as végeredmény született.

Csapatunk Cigándra utazott a harmadik fordulóban, ahol Antonia Mance, Yohan Croizte, Szendrei Norbert és Sajbán Máté is találatot szerzett, így 0-4-es végeredménnyel térhettünk haza Zalaegerszegre.

Utoljára 2012. március 17-én találkozott egymással a két csapat, akkor a mi hazai pályánkon, az összecsapás pedig 1-1-es döntetlennel zárult.

Nem véletlenül áll tehát kiemelkedő helyen mindkét csapat szurkolótábora számára a holnapi mérkőzés!

Kérjük minden kedves szurkolónkat, hogy kiemelten figyeljenek Önmaguk és mások testi épségére egyaránt, valamint tiszta szívből, sportszerűen biztassák a csapatot!

A biztonsági információkról bővebben ITT olvashattok, a jegyértékesítési információkról pedig ITT tájékozódhattok.

 

FONTOS:

A mérkőzésre belépni az e-mailben érkezett, érvényes jeggyel lehetséges!

A mérkőzés napján minden szurkolónknál legyen személyigazolvány, mivel ezen okmányt elkérhetik a beléptetés során.