Így vásárolhatod meg jegyedet a Szombathelyi Haladás elleni Magyar Kupa mérkőzésre

November elsején, 17:15-kor a Szombathelyi Haladás csapatával vesszük fel a küzdelmet a MOL Magyar Kupa negyedik fordulójában!

A kihagyhatatlannak ígérkező derbire, klubunk 500 vendégjegy értékesítésének a jogát kapta meg, a vezetőség azonban dolgozik azon, hogy a jövőben még több jegy értékesítése is lehetséges legyen együttesünk szurkolói számára.

Annak érdekében, hogy a jegyek biztosan ZTE szurkolóinkhoz kerüljenek, kizárólag ZETE Klubkártyával lesz lehetőség azok megvásárlására, ezzel is biztosítva azt, hogy kék-fehér szívekkel teljen meg a vendégszektor lelátója.

A klubkártya kiváltásának a folyamata a következőképp zajlik:

  1. belépés a ticket.ztefc.hu oldalra
  2. regisztráció az oldalon az alap adatokkal
  3. a regisztrációt követően egy visszaigazoló e-mailt kap a felhasználó, amit meg kell erősíteni az e-mail fiókban
  4. belépés a ZTE fiókba a ticket.ztefc.hu oldalon
  5. klubkártya regisztrálása, személyes adatok megadásával
  6. jóváhagyás után e-mailben kap visszaigazolást szurkolónk, így ekkortól használható a klubkártya. A visszaigazolás maximum 24 órán belül megtörténik. 

 

Fontos információk:

A jegyértékesítés a mai nap folyamán indul, 15:00-kor.

Egy Klubkártyával csak egy jegy kiváltása lehetséges.

Szerdán és csütörtökön csak a szezonbérlettel rendelkező szurkolóink tudnak jegyet vásárolni, péntektől pedig minden, Zete Klubkártyával rendelkező szimpatizánsunk.

A jegyek megvásárlására kizárólag a ticket.ztefc.hu-n lesz lehetőség, helyszíni jegyváltásra sem a Zete Shopban, sem a helyszínen nem lesz lehetőség.

Az online, a ticket.ztefc.hu-n történő vásárlást követően egy vouchert kaptok, aminek kiváltása utána E-MAILBEN küldjük ki szurkolóink számára az érvényes belépőjegyet! Ezzel, az e-mailben érkezett jeggyel tudtok majd belépni a stadionba!

FONTOS: Bár a http://ticket.ztefc.hu oldalon a ZTE Aréna D4-es szektorát tudjátok kiválasztani, a jegy a Haladás Stadion vendégszektorába szól - erről részletesebb tájékoztatást küldünk a jegyekkel együtt, e-mailben !

A jegyár a vendég szurkolók számára: 1200 Ft

A mérkőzés napján minden szurkolónknál legyen személyigazolvány, illetve Zete Klubkártya, mivel ezen okmányokat elkérhetik a beléptetés során.