November elsején a Szombathelyi Haladás otthonába látogat csapatunk, hogy a MOL Magyar Kupa soron következő mérkőzésén mérjük össze erőinket a Vas vármegyei együttessel.

Annak érdekében, hogy minél nagyobb biztonságban utazhassanak szurkolóink, biztonsági kíséretet biztosítunk nekik, amennyiben a kijelölt időpontban, a kijelölt találkozási pontra érkeznek:

14:15: Gyülekezés: Zala Pláza mögötti murvás parkoló

14:30 Indulás

15:30: Érkezés

Szombathelyen a mérkőzés biztosítása során 15:00 és 21:00 óra közötti időintervallumban a vendégszurkolóknak az alábbi rendőri intézkedésekre kell számítani:

  • A Bartók Béla körút közúti lezárására kerül sor a Kendresi utca és a Szűrcsapó utca közötti szakaszon. Erre az útszakaszra a Rendőrség kizárólag a Zalaegerszegről érkező érvényes belépőjeggyel rendelkező vendégszurkolókat engedi be gyalogosan.
  • A vendégszurkolók gépjárműveinek parkolása céljából kijelölésre került a Szombathely, Kenderesi utcában található Csónakázó tó parkolójában és a vele szemben található zárt parkoló (koordináták: 47.234311, 16.602634). A parkolókat a 86-os számú út főútvonalon Körmend irányából érkezve, az alábbi – legrövidebb útvonalon lehet megközelíteni: Körmendi u. – Brenner T. krt. – Jókai M. u. – Bartók B. krt. – Kenderesi u.

A parkolóktól a stadion vendégbejárata kb. 400 m-re található.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri a szurkolókat, hogy a felhívásban közölt intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmekkel, megértésükkel támogassák!