Támadónk holnap már pályára is léphet a Balmazújváros otthonában.

Sikeres volt Farkas Balázs fellebbezése: a Kaposvár otthonában lejátszott mérkőzésen kiállított játékosunk eredetileg három mérkőzéses eltiltását egy bajnokira csökkentették, amit már vasárnap letöltött, így holnap, a Balmazújváros elleni idegenbeli találkozón ismét pályán lehet téli igazolásunk.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága eredeti indoklásában azt írta, azért büntették Farkast három meccses eltiltással, mert "a labda megszerzéséért folytatott küzdelemben megrúgta ellenfelét, aki sérülést szenvedett". Ez azonban nem volt helytálló, hiszen Hadaró Valentin - ahogy azt az őt felhívó Farkas Balázsnak is elmondta - nem sérült meg, vasárnap pályára is lépett csapata monori bajnokiján. 

"Felhívtam a kaposvári játékost, Hadaró Valentint, és ő is elmondta, hogy nem ezért cserélték le, már korábban eldöntött volt, hogy elhagyja a pályát. Ráadásul nem is sérült meg az esetnél, a hétvégén már pályára is léphet, aminek persze nagyon örülök. Ő is meglepődött a kiállításon és az eltiltáson, úgyhogy bízok benne, hogy ezek ismeretében mérséklik a büntetésemet" - nyilatkozta egy hete honlapunknak Farkas, ma pedig érkezett a jó hír: a szövetség Fegyelmi Bizottsága egy mérkőzésre redukálta az eltiltást, így a héten újra a pályán számíthat támadónkra Dobos Barna vezetőedző.

Ezen kívül bő egy hónap múlva esedékes gyirmóti rangadónk időpontváltozásáról is be kell számolnunk szurkolóinknak: mivel az április 7-én eredetileg 17 órára kiírt bajnokit az M4 Sport élőben közvetíti majd, a találkozó kezdési időpontja 18 órára módusul.