Csapatunk ma 19 órától a keleti országrészben lép pályára a hétközi fordulóban.

A Tiszakécske elleni 4-1-es győzelemmel megkezdődött csapatunk nehéz sorozata: 8 napon belül 3 mérkőzést játszunk, ebből egyet már sikerrel abszolváltunk, a héten azonban a Balmazújváros és a Vác elleni bajnokik várnak a fiúkra.

Elsőként ma 19 órától a tavalyi idényben még az NB I-ben szereplő, jelenleg az NB II-ben a 14. helyen álló Balmazújváros vendégei leszünk. Ellenfelünk helyezése nem téveszthet meg minket, ugyanis az előző négy fordulóban megindult előre Toni Golem együttese: ezeken három győzelem és egy döntetlen a mérlegük. Legutóbb vasárnap a Ceglédet múlták felül 1-0-ra.

Mindezek mellett csapatunk tegnap a győzelem reményében utazott el a keleti országrészbe, ahonnan holnap tér majd haza. Az esti meccset Szőts Gergely vezeti majd, asszisztensei Szert Balázs és Punyi Gyula lesznek.

A hazai csapat tájékoztatása szerint a mai összecsapást a hölgy szurkolók ingyen tekinthetik meg. 306 jegyet biztosítanak a ZTE-szurkolók számára, ezek online, a meccsjegy.mlsz.hu honlapon vagy a helyszínen, a 18 órakor nyitó jegypénztárban vásárolhatók meg.

A mérkőzést a zalasport.hu élőben közvetíti, és természetesen honlapunkon is beszámolunk majd a történésekről. Hajrá, ZTE!