ZTE FC - BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 2:2 (2:1)

Zalaegerszeg, ZTE Aréna, 2.134 néző. Vezette: Zierkelbach (Kiss Z., Kiss B.)
ZTE FC: Zöldesi – Kónya, Lesjak, Devecseri, Gergényi - Kiss M. (Szökrönyös, 45.p.), Bedi – Novák (Popin, 56.p.), Madarász (Balázs, 72.p.), Babati – Gajdos. Edző: Dr. Dobos Barna
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Szécsi – Szalai, Papucsek, Jagodics, Farkas – Kóródi, Patvaros (Szabó, 80.p.), Domonkos, Erdei, Berki (Peres, 81.p.) – Óvári (Harsányi, 78.p.). Edző: Horváth Ferenc
Góllövők: Babati, Kónya, illetve Óvári, Berki.
Sárga lap: Devecseri, Bedi ill. Farkas, Domonkos, Szécsi, Papucsek.

Szép számú nézősereg előtt, azonnal támadólag lépett fel csapatunk
4. perc: Babati cselezgetett a baloldalon, betört a 16-oson belülre és éles szögből a rövid sarokba lőtt, 1:0!
A gól után erőtlen Balmaz támadások következtek, a ZTE kontraakciókkal kísérletezett. A 22. percben Gajdos erős lövését ütötte ki Szécsi, majd Novák beadásszerű lövéséről maradtak le a társak. 
28. perc: Váratlanul egyenlítettek a vendégek, Kiss Máté a hazai tizenhatos előterében ellenfélhez passzolt, az ajándéklabdával Óvári lépett ki a védők közül és 15 méterről élesen lőtt a kapu bal sarkába, 1:1!
40. perc: Alighanem a forduló gólját láthattuk! A balmazújvárosi védők által kifejelt labdát Kónya mintegy 30 méterről, futtából, hatalmas erővel zúdította a kapuba, 2:1!
A félidő utolsó percében Kiss M. megsérült, helyette Szökrönyös állt be.
64.perc: Berki virtuóz cselekkel tört a büntetőterületen belülre, majd 10 méterről nagy erővel lőtt a hálóba, 2:2!
A hátralévő időben csapatunk megpróbálta harmadszor is a maga javára fordítani a mérkőzést, ehhez a 85. percben állt a legközelebb, amikor a Babatival szemben elkövetett szabálytalanságért kecsegtető helyről következett szabadrúgás, ám a sértett lövése a kapu fölött hagyta el a játékteret.

Összességében küzdelmes mérkőzésen a vendégek lehetnek elégedettebbek a megszerzett egy ponttal.