A Puskás Akadémia FC ellen folytatjuk

Ismét a ZTE Arénában lép pályára csapatunk péntek este, amikor a felcsútiak érkeznek a hazai pályánkra. 

A Hornyák Zsolt vezette együttes jelenleg a tabella hatodik helyén áll, tizenegy ponttal: három győzelem, két döntetlen és két vereség az eddigi mérlegük. Az előző fordulóban a Paksi FC látogatott a Pancho Arénába, ahol Haraszti és Könyves talált a kapuba, így 0-2-es végeredménnyel a paksi csapat zárta győztesen a mérkőzést. 

A Boér Gábor vezette együttesünk az előző fordulót a koronázó városban töltötte, ahol küzdelmes, fordulatokkal teli mérkőzést követően mindkét csapat egy-egy pontot szerzett. Csapatunkból Croizet, Spoljaric és Evangelou talált a Tóth Balázs őrizte kapuba. A találkozó részletes összefoglalóját ITT olvashatjátok. 

Legutóbb május hetedikén találkozott egymással a két csapat, még az előző idényben. Az akkori találkozó 2-1-es végeredménnyel zárult, szintén a ZTE Arénában, akkor Klausz Milán és Eduvie Ikoba értékesített találatot. 

Továbbra is egyetlen cél lebeg csapatunk szeme előtt, ami nem más, minthogy a lehető legtöbb ponttal zárjuk a péntek esti mérkőzését. 

 

Hajrá, Zete!

 

Információk a mérkőzésről és a jegyértékesítésről: 

Jegypénztárak nyitása: 18:00

Kapunyitás: 19:00

A hazai jegyek megvásárlására a www.ticket.ztefc.hu-n van lehetőség, ahol a regisztrációt követően tudják igényelni klubkártyájukat szurkolóink, ennek folyamatáról ITT olvashattok. A helyszínen is van lehetőség a jegyváltásra, azonban ez esetben azon szurkolók, akik nem rendelkeznek Zete-klubkártyával, nem érvényesíthetik a kedvezményeiket, így csak teljesárú jegy kiváltása lehetséges.

A pénteki mérkőzéstől kezdődően változnak a pénztárak helyszínei. Az összes pénztárunk áthelyezésre kerül az Ostoros Károly Csarnok felőli pavilonokba. 

Kérünk minden kedves szurkolót, hogy a gördülékenyebb beléptetés érdekében vásároljak meg előre jegyüket, online formában!