Már közel hétezer belépő gazdára talált a szombati mérkőzésre.

Csapatunk a szerdai, MOL Fehérvár FC elleni kupabravúr és a jövő szerdai kupavisszavágó között szombaton nagyon fontos, és reményeink szerint teltházas bajnokit játszik a Ferencváros ellen. A találkozóra nagyon fogynak a jegyek, csütörtök estig már több mint 6500 belépő gazdára is talált. A nagy érdeklődésre tekintettel kérünk mindenkit, hogy váltsa meg jegyét elővételben, belépők az alábbi három helyszínen és időpontban válthatók:

  • online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül
  • a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában, nyitvatartási időben (péntek 9.00-12.30 és 13.30-17.00) személyesen
  • a ZTE Aréna elővételi jegypénztárában március 6-án (pénteken) 13 és 16 óra között, a mérkőzés napján pedig reggel 9 órától. A meccs napján a többi pénztár 17:30-kor nyit.

A találkozóra a hazai szektorokba szurkolói kártya, illetve személyes adatok megadása nélkül, a kiemelt mérkőzésekre vonatkozó árakon válthatók belépők.

A beléptetésnél a kedvezményes, illetve regisztrációs jegyekre vonatkozó jogosultságot ellenőrizzük, így mindenképpen hozzák magukkal személyes okmányaikat, illetve arra a helyre üljenek, ahová a jegyük szól. 

Amennyiben lehetséges, érkezzenek gyalog vagy tömegközlekedéssel, amennyiben pedig autóval érkeznek, használják a stadiontól távolabb eső parkolókat (piac, Zala utca). Az Északi Tribün kizárólag a Galamb utca felől lesz megközelíthető, a vendégszektor felől nem.

A kapunyitás 17.30-kor lesz. Kérjük, hogy érkezzenek időben, ajánlott a helyeket már egy órával a kezdés előtt elfoglalni, hiszen 19 óra után már programok (a ZTE szakosztályainak felvonulása) lesznek a stadionban.

A vendégbelépőket a Ferencváros értékesíti (és kizárólag Fradi szurkolói kártyával válthatók meg).

Az FTC elleni mérkőzés egyben a ZTE 100 rendezvénysorozat nyitórendezvénye is lesz, erről itt olvashatsz bővebben.

A jegyértékesítéssel és beléptetéssel kapcsolatos hasznos információk, illetve a jegyárak ide kattintva olvashatók.