Így várja a szombati mérkőzést a két vezetőedző.

Márton Gábor: „Hasonló mérkőzés vár ránk, mint az előzőek, azaz nem mi számítunk esélyesnek. A regnáló bajnok és listavezető Ferencváros érkezik hozzánk, tudjuk, hogy óriási az érdeklődés, már csak ezért is szeretnénk jól játszani és kiszolgálni a közönséget, és persze jó eredménnyel zárni a mérkőzést. Az ország egyik legerősebb csapata a Fradi, más lehetőségekkel bír, mint a többiek, bő a keretük, ráadásul velünk szemben nekik már csak a bajnokságra kell koncentrálniuk.

Örülünk neki, hogy sok néző lesz kint a meccsen, ez a futball célja, hogy sok szurkoló előtt játsszanak mérkőzéseket. Ilyen közegben nem is lehet rosszul játszani, ha ez nem dob fel valakit, akkor ott komoly gondok vannak. Játékoskoromból emlékszem, milyen több tízezer ember előtt játszani, remélem, hogy szombaton a fiúk is meg tudják lovagolni ezt és minden szempontból jó meccset láthatunk majd.

Minden csapatomnál nyomon követtem a tehetséges fiatalokat, aki olyan teljesítményt nyújtott és eljutott egy bizonyos szintre, annak meg is adtam a lehetőséget. Annak idején Pécsen nálam mutatkozott be Márkvárt, Városi, Kővári vagy éppen Nagy Krisztián, most itt Zalaegerszegen Hegedüs Olivér, aki előtt szintén szép jövő áll. Támogatjuk mindenben a jövőben is, és ha így folytatja, természetesen a játéklehetőséget is megkapja majd.”

Szergej Rebrov: „Mindig nehéz a Zalaegerszeg ellen játszani, szerintem a ZTE jobb helyezést érdemel, mint ahol jelenleg áll.  A Zalaegerszeg keretét minőségi játékosok alkotják, olyan futballisták, akik játszani szeretnék a futballt, ez pedig nagyon fontos, ez a csapat nem kizárólag a védekezésre koncentrál. Támadásban is komoly potenciál rejlik a Zalaegerszegben, ezért nehéz, de érdekes mérkőzésre számítok.” (fradi.hu)