Folytatódik az OTP Bank Liga

Az OTP Bank Liga következő fordulójában Mezőkövesden vesszük fel a harcot. 

A Supka Attila vezette Mezőkövesd Zsóry FC együttese 27 ponttal a tabella tizedik helyét foglalja el: a pontszám hét győzelemből, hat döntetlenből és tíz vereségből tevődik össze. A  23. fordulóban a Paksi FC csapat ellen játszottak, ahol egy 4-0-as végeredmény született, így pont nélkül tértek haza a tolnai csapat otthonából. 

Zalai gárdánk jelenleg egy előkelő ötödik helyet tudhat magáénak, 33 ponttal, amely kilenc győzelmet, hat döntetlent és nyolc vereséget jelent a számunkra. Fontos kiemelni, hogy a tabellán csupán egypontnyi lemaradással állunk a Paks együttese mögött. 

Az előző fordulóban a Fehérvár csapatát fogadtuk a hazai pályán és arattunk megérdemelt győzelmet. A találkozón egy Huszti és egy Koszta gól landolt a vendég kapuban. A bravúros mérkőzés részletes összefoglalóját ITT olvashatjátok. 

A két csapat legutúbb november 19-én találkozott egymással, a 13. fordulóban. Akkor mindkét csapat egy-egy gólnak és végül egy-egy pontnak örülhetett. A találkozó összefoglalóját ITT találjátok.

Csapatunk pénteken indul Mezőkövesdre, ahol a délutáni órákban egy edzés is vár játékosainkra. Vezetőedzőnk, Waltner Róbert, aki begyűjtött öt sárgalapja miatt nem lehet ott a mérkőzésen, így vélekedik az előttünk álló megmérettetésről: 

"Az idei szezonban sajnos még nem sikerült nyerni a Mezőkövesd ellen, egyszer kikaptunk, egyszer pedig döntetlent játszottunk egy utolsó percben szerzett kövesdi góllal. Bízom benne, hogy megtörik a sorozat és nyerni tudunk. Habár az utóbbi fordulókban jó eredményeket értünk el, nem dőlünk hátra, ugyanazzal a szemlélettel készülünk erre az összecsapásra is, koncentráltan várjuk a hétvégi találkozót."

Fő célunk téhát nem lehet más, minthogy egy izgalmas meccset követően a lehető legjobb eredéménnyel térjünk haza és továbbra is fenntartsuk a jelenlegi jó szériánkat!

 

Hajrá, Zete!