Folytatódik a MOL Magyar Kupa

Tovább folytatódik a harc, a cél a legjobb tizenhat közé jutás! 

A Kolorcity Kazincbarcika csapata ellen vesszük fel a küzdelmet a MOL Magyar Kupa 4. fordulójában. A kazincbarcikai csapat jelenleg a Merkantil Bank Ligában szerepel, ahol pontosan a tabella közepén, a tizedik helyen állnak, tizenhat ponttal. A borsodi alakulat eddig öt győzelmet, egy döntetlent és hat vereséget számlálhat. A Magyar Kupát tekintve az előző fordulóban a Kozármisleny csapatát búcsúztatták, ahonnét 0-1-es végeredménnyel távoztak. 

Együttesünk a Mol Magyar Kupa tekintetében a Kaposvári Rákóczi FC-hez látogatott legútobb, ahol mindkét gólunkat Christy Manzinga szerezte. Részletes összefoglalót a találkozóról ITT olvashattok. Csapatunk az OTP Bank Ligában a Paks ellen aratott sikert a hétvégén: 2019 után most először nyertünk a tolnai együttessel szemben. A mérkőzés összefoglalóját ITT olvashatjátok. 

A szerdai összecsapást a televízió nem közvetíti, de weboldalunkon, illetve közösségi média oldalainkon beszámolunk a találkozó alakulásáról. A két város közti közel 500 kilóméteres távolságot játékosaink kedden teszik meg, amennyiben pedig bármely szurkolónk úgy döntene, hogy Ricardo Moniz legénységét a helyszínen tekintené meg, a jegyinformációk a következők: 

Az online elővételes belépőket szerda 14:00-ig lehet vásárolni, EZEN a linken!

A helyszíni jegypénztárak a mérkőzést megelőzően egy órával, 16:30-kor nyitnak majd, a jegyárak a következők: 

Normál: 1500 Ft (helyszínen és elővételben egyaránt)
Diák/ Nyugdíjas/ Mozgáskorlátozott: 1000 Ft (helyszínen és elővételben egyaránt)

Hét év alatti gyermek esetén a díjtalan belépés feltétele, hogy a szülő érvényes belépőjeggyel rendelkezzen. 

Hajrá, Zete!