A Fehérvár FC együttese érkezik a ZTE Arénába

Megkezdődhet a visszaszámlálás, hiszen csapatunk pár napon belül folytatja várva-várt menetelését az OTP Bank Ligában. A tavaszi idény első mérkőzésén hazai környezetben lépünk pályára, ellenfelünk pedig a tabella harmadik helyén elhelyezkedő Fehérvár FC lesz.

A téli szünetben hozzánk hasonlóan a székesfehérvári csapat is erősített. Eddig Simut Mario, Kovács Patrik, Veszelinov Dániel és Nicolas Stefanelli a négy érkező a piros-kékeknél. A mi esetünkben, ahogy arról már korábban beszámoltunk Kiss Bence és Vogyicska Balázs segítik majd játékukkal a továbbiakban Márton Gáborékat.

Nem könnyű kezdet ez, hiszen a Fehérvár FC nagyon jó formában zárta az őszi szezont és sikerült megtartaniuk a dobogós pozíciót a szünetre vonulás előtt. Ellenfelünk legutóbbi hét tétmérkőzésén veretlen, hat alkalommal győztesként hagyta el a gyepet, s bár a felkészülési meccsek többségén vereséget szenvedtek, a főpróbán 3-0-s magabiztos győzelemmel zártak a Vasas otthonában. Nagy veszteség azonban a fehérvári klub számára a többszörös magyar válogatott Kalmár Zsolt további kiesése, aki az egyesület honlapján olvasható hírek szerint, ismételt műtétre szorult a tavaly novemberben elszenvedett sérülését követően. Zsoltnak innen is mielőbbi felépülést kívánunk!

A mieink hasonlóan jó formában várhatják a tavaszi idényt. Csapatunk egy gólzáporos győzelemmel kezdte meg a téli alapozást, majd részt vett egy ciprusi edzőtáborban, ahol a a két lejátszott mérkőzésből egyet győztesen zárt, az FC Crvena Zvezda pedig csupán egy gólt lőtt csapatunknak. A főpróbára a HR-Rent Kozármisleny csapata érkezett hozzánk, ahol 5-1-as sikert aratott együttesünk. 

A két alakulat tavalyi mérlege igencsak vegyes, hiszen a három összecsapás során mindhárom lehetséges végkimenetel megtörtént. A legutóbbi hat gólos döntetlen rendkívül feszült végjátékot hozott. Izgalmakban ezúttal sem lesz hiány, a lendületes kezdés mindkét fél részéről garantált. Szeretettel várjuk a szurkolókat a tavaszi szezon első rangadójára a ZTE Arénában február 3-án szombaton, 12:30-as kezdéssel. Mindent bele, Zete!

Mérkőzésnapi információk: 

Kapunyitás: 11:30

Jegypénztárak nyitása: 10:30

Mérkőzés kezdete: 12:30

A hazai jegyek megvásárlására a www.ticket.ztefc.hu-n van lehetőség, ahol a regisztrációt követően tudják igényelni klubkártyájukat szurkolóink, ennek folyamatáról ITT olvashattok. A helyszínen is van lehetőség a jegyváltásra, azonban ez esetben azon szurkolók, akik nem rendelkeznek Zete-klubkártyával, nem érvényesíthetik a kedvezményeiket, így csak teljesárú jegy kiváltása lehetséges.

Az összes jegypénztárunk áthelyezésre került az Ostoros Károly Csarnok felőli pavilonokba. 

Kérünk minden kedves szurkolót, hogy a gördülékenyebb beléptetés érdekében vásároljak meg előre jegyüket, online formában!

 

Szeretnénk újból felhívni a találkozóra kilátogatók figyelmét, hogy ettől a mérkőzéstől kezdve megszűnik a készpénzes fizetés a stadion területén található büfékben. A hazai szurkolók számára mostantól lehetőség nyílik a Zete klubkártya használatára, mint fizetőeszköz. A fejlesztésnek köszönhetően, a vártak szerint jelentősen csökkenni fog a kiszolgálás időtartama.
A változtatással kapcsolatban minden további információt megtalálnak itt, a honlapunkon.