"A második játékrészre úgy jöttünk ki, hogy nem is lehetett kérdés a győzelem"

A teljes mérkőzést végigjátszva és csapatunk negyedik góljának megszerzésével vette ki a részét a Tiszakécske elleni 4-1-es győzelemből Gajdos Zsolt. Támadónk 2019-ben először lépett pályára kezdőként a bajnokságban, és teljesítményével meg is hálálta a szakmai stáb bizalmát.

- Az első félidőben jól tartotta magát a Tiszakécske, de már ekkor is megvoltak a lehetőségeink a vezetés megszerzésére - kezdte honlapunknak adott nyilatkozatát Gajdos Zsolt. - A második játékrészre azonban már úgy jöttünk ki, hogy nem is lehetett kérdés a győzelem, szerencsére fölényünk gólokban is megmutatkozott. Nagyon örültem, hogy kezdőként kaptam meg a lehetőséget, és próbáltam minél jobban meghálálni a bizalmat.

Támadónk elmondta, góljánál félig csípővel, félig az oldalával továbbította a hálóba a labdát. Külön öröm számára, hogy januárban született kisfia, Gajdos Milos először láthatott élőben labdarúgó-mérkőzést.

- Mondjuk úgy, hogy jó kabala volt - nevetett fel Gajdos Zsolt. - Most hozta ki a feleségem először a ZTE Arénába, és máris magabiztos ZTE-győzelemnek és a gólomnak lehetett szemtanúja. Ennél nagyobb örömöt nem is kívánhatnék.

Gajdost a szerdai, Balmazújváros elleni meccsről is kérdeztük.

- Az sem lesz könnyű mérkőzés, szerintem ellenfelünk elsősorban védekezik és kontrákra épít majd, egy kicsit biztos tartanak is tőlünk. Mivel azonban mint minden találkozón, szerdán is a győzelem megszerzéséért lépünk pályára, meg kell találnunk a kulcsot ahhoz, hogy átjátsszuk őket, és megszerezzük a három pontot. 8 napon belül játszunk 3 meccset, de az edzők megfelelően tudják majd frissíteni a csapatot.

Eddig öt bajnokit játszottunk le 2019-ben, ezek közül négyen sikerült három pontot szereznünk, és továbbra is feljutó helyen állunk. Öt téli igazolásunkból pedig négyen már alapemberré is váltak.

- Úgy érzem, egyértelműen erősödött a télen a csapat, az NB I-ből is érkeztek játékosok, a céljainknak megfelelően erősítettünk. Most már szinte minden posztra két egyforma erősségű játékosunk van, így mindenkinek meg kell küzdeni a helyéért, aminek meg is látszik az eredménye a pályán - zárta szavait Gajdos.