Dobos Barna: "A második félidőben nagyszerűen futballoztunk".

Mint honlapunkon is beszámoltunk róla, csapatunk főleg remek második félidei játékának köszönhetően gólzáporos győzemet aratott vasárnap este a Tiszakécske ellen. A lefújást követő sajtótájékoztatón a két vezetőedző így értékelte a látottakat.

Dobos Barna: "Már az első játékrészben is látszódott, hogy mit szeretnénk játszani, de ekkor még néhány porszem került a gépezetbe. A második félidően azonban már nagyszerűen futballoztunk, aminek köszönhetően sikerült megszereznünk a három pontot. A szünetben elmondtam a játékosoknak, hogy több beívelésre van szükség, illetve próbáljuk a széleken is jobban megbontani az ellenfelet, hiszen ha nagyobb nyomást helyezünk rájuk, többet fognak hibázni. Ezt megvalósította a csapat, így magabiztos győzelmet arattunk."

Szabó István: "Nem szeretem a kifogásokat, az alibiket, de szerdán Magyar Kupa-mérkőzést játszottunk, ma pedig hét játékosomra nem számíthattam, ami igen jelentős hátrány, és meg is látszott a csapaton. Az első félidőben szervezettek voltunk, sikerült egy szép gólt szereznünk, a második játékrészre azonban kijött a ZTE technikai  és tudásbeli fölénye, és 15 perc alatt eldöntötték a mérkőzést. Megérdemelten nyert a hazai csapat, amihez gratulálok, és sok sikert kívánok nekik a jövőben is!"