A tabella második helyén álló felcsúti együttes érkezik hozzánk a hétvégén

Az OTP Bank Liga 25. fordulójában újra hazai környezetben fogadjuk a soron következő csapatot, ezúttal a Puskás Akadémia együttesét.

A felcsúti klub jelenleg a tabella második helyén áll, 44 ponttal, ez a pontszám tizenhárom győzelmet, öt döntetlent és hat vereséget jelent a csapat számára. 

A Hornyák Zsolt vezette legénység az előző fordulóban a Paks csapatát fogadta a Pancho Arénába, ahol a mérkőzésen született mindkét gólnak a hazaiak örülhettek. Így tehát egy győzelemmel és három ponttal zárták az OTP Bank Liga 24. fordulóját.

Zalaegerszegi csapatunk az előző fordulóban Mezőkövesdre látogatott, ahonnan egy 0-0-as végeredémy után egy ponttal térhettünk haza: a mérkőzés részletes összefoglalájót ezen a linken olvashatjátok! A Waltner Róbert vezette együttesünk kilenc győzelmet, hét döntetlent és nyolc vereséget tudhat magáénak. Mi jelenleg 34 ponttal holtversenyben állunk a Paks csapatával a negyedik-ötödik helyen. 

A hétévégén újra találkozó két csapat legutóbb november 28-án lépett pályára egymás ellen. Azon mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszottunk, a Puskás Akadémia otthonában. Az akkori összecsapást ITT olvashatjátok.

Emlékezetesre sikeredett a legutóbbi összecsapásunk a ZTE Arénában is, hisz az időjárási körülmények miatt, félbe kellett szakítani a találkozót és csak három nappal később lett meg a meccs végeredménye, melyet a Puskás nyert meg. Az augusztusi vereség ellenére, nincs rossz mérlegünk a sárga-kékek ellen, hisz az eddig lejátszott nyolc mérkőzésből, csak kettőt veszítettünk el a Fejér megyei alakulattal szemben.

Fontos mérkőzés lesz számunkra a szombati, hiszen nem csupán a kapott gól nélküli szériánkat, de a jelenleg elfoglalt helyünket is szeretnénk megtartani a tabellán, sőt, ha a Paks mérkőzés eredménye is számunkra kedvezően alakulna, akkor a negyedik helyen várhatnánk a válogatott szünetet! A március 7-én életbe lépett intézkedések következtében, már nem szükséges védettségi igazolvány a sportesemény látogatásához, így mostantól labdarúgó mérkőzéseink védettségi igazolvány nékül is látogathatók.

A jegyek már elérhetők ITT, gyertek és szurkoljatok velünk a csapatnak! Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy jegyautomatáink technikai probléma miatt nem üzemelnek, így kérjük, hogy online, vagy a Zete Shopban váltsák meg belépőiket.

 

Hajrá, Zete!

 

Zete Shop nyitvatartás: 

Csütörtök: 14:00-19:00

Péntek: 14:00-19:00

Szombat: 9:00-15:00

 

Jegypénztárak nyitása: 

Szombat: 13:00