A Gyirmót FC Győr csapatával mérkőzünk a hétvégén

Az OTP Bank Liga 21. fordulójához érkezve Győrbe látogatunk. Csertői Aurél legénysége a kilencedik helyen állva 23 pontot számlál: ez hat győzelmből, öt döntetlenből és kilenc vereségből tevődik össze. 

A győr-moson-soproni csapat a 20. fordulóban Paksra látogatott, ahonnan el is tudták vinni a három pontot, egy 3-2-es győzelemnek köszönhetően. A gyirmótiak remek szériában vannak, hisz elmúlt három mérkőzésüket megnyerték.

Csapatunk a jelenleg vezető helyen álló Ferenvárost fogadta az előző fordulóban, ahonnan egy jó hangulatú mérkőzés után a zöld-fehér csapat távozott győztes félként. A mérkőzés részletes összefoglalóját ITT találjátok. 

A pontokat tekintve jelenleg a Mezőkövesddel osztozunk a hatodik-hetedik helyen, a 26 pontunk hét győzelmet, öt döntetlent és nyolc vereséget foglal magába. 

A két csapat legutóbb a 10. fordulóban találkozott egymással, október 22-én, amely egy emlékezetes győzelmet jelentett klubunk számára. A ZTE Arénában három gól született: két kék-fehér, amelyet Koszta Márk és Nikola Serafimov szerzett, a vendég gólt pedig Szegi Vince jutatta a hazai kapuba. Az akkori győzelemmel az NB I-be való visszatérésünk óta előszőr tudhattunk magunkénak zsinórban három győztes mérkőzést. A 2-1-es siker részletes összefoglalóját ITT olvashatjátok. 

Mindkét csapatnak döntő jelentőséggel fog bírni ez a mérkőzés, hiszen fontos három pont forog kockán, így mindkét oldalról hatalmas küzdési vágyra lehet számítani, s ezzel együtt egy izgalmakkal teli mérkőzésre!

Hajrá, Zete!

 

Szurkolói információk:

A mérkőzésre kilátogató vendég szurkolók a vendég parkolón keresztül tudják megközelíteni az ALCUFER Stadion vendég pénztárát, illetve 25-ös, 26-os és 27-es vendég szektorokat. A vendég oldalon egy jegypénztár fog üzemelni.

Jegyárak: 

Felnőtt jegy: 1.500 Ft

Nyugdíjas/Diák jegy: 1.000 Ft

Regisztrációs jegy (0-6 éves korig): 5 Ft

Mozgáskorlátozott jegy (csak a kísérőnek): 1.000 Ft