Hazai pályán játszunk a 22. fordulóban

Itthon folytatjuk az OTP Bank Ligát: szombat délután a Kisvárda Master Good csapata érkezik a zalai gyepre. 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei csapat jelenleg holtversenyben áll a Puskás Akadémiával a tabella 2. és 3. helyén, mindkét csapat 40 pontot számlál. Az említett pontszámot tizenegy győzelemmel, hét döntetlennel és három vereséggel gyűjtötte össze a csapat. Az előző fordulót pedig egy hazai, 3-3-as döntetlennel zárták, a Paks ellen. 

Csapatunk is holtversenybe került a tabellán a pontok tekintetében: mi a MOL Fehérvárral osztozunk a 4. és 5. helyen, 29 ponttal. Az előző fordulót Győrben töltöttük, ahonnan Koszta Márk góljának köszönhetően három ponttal tértünk haza. A mérkőzés összefoglalóját ITT olvashatjátok. 

Legutóbb Kisvárdán csapott össze a két csapat, akkor a hazaiak örülhettek a győzelemnek. A 11. forduló összefoglalóját ITT találjátok. Szinte napra pontosan négy évvel ezelőtt tudtunk utóljára nyerni a ZTE Arénában, a Kisvárda ellen. A 2018. feburár 25-ei összecsapáson 2-1-re győztünk.

Sosem könnyű az éllovasok egyike ellen pályára lépni, de csapatunk tagjai minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy megszerezzék a három pontot.

A jegyek már online elérhetők a hétvégi mérkőzésre, gyertek és szurkoljatok velünk!

 

Hajrá, Zete!

 

Mérkőzésnapi tudnivalók: 

Kapunyitás: 13:30 

Pénztárak nyitása: 12:30 

 

Zete Shop nyitvatartás:

Csütörtök: 14:00-19:00

Péntek: 14:00-19:00 

Szombat: 9:00-14:30