Végh Gábor, a ZTE FC elnöke is nyilatkozott a rendezvény kapcsán

Az Üzleti Klub hagyományteremtő céllal, 2022-ben indult útjára és azóta is folyamatosan bővül. A kezdeményezés keretein belül különböző rendezvényeken vehetnek részt a tagok. Ilyen volt a legutóbbi, Újpest elleni mérkőzéssel egybekötött találkozó is. A résztvevők elsőként egy stadiontúrán vettek részt, ahol láthatták, hogyan néz ki a hazai öltöző a kezdőrúgást megelőző pillanatokban. Betekintést nyertek a bemelegítőszobába, ahol a játékosok felkészülnek az előttük álló kilencven percre. Mindezek mellett körbejárhatták a kibővült Zete Shopot, ami az elmúlt időszakban a régóta várt ZTE Múzeummal gazdagodott. Az eseményt pedig egy exkluzív prezentáció zárta.

                     

 Végh Gábor, egyesületünk elnöke elmondta, hogy régi terve valósult meg az Üzleti Klub létrehozásával.

„Megérkezésem óta komoly célom volt, hogy megvalósítsam az Üzleti Klubot. A kezdeményezés és a rendezvények által a támogatók közelebbről is megismerkedhetnek az egyesülettel és egymással, valamint részesei lehetnek a klub fejlődésének.”

Az elmúlt időszakban több olyan fejlesztést is sikerült végrehajtani, ami szurkolók részére irányul. Ezek közé sorolható például a kibővített Zete Shop, az online jegyértékesítési rendszer vagy a Zete klubkártya és az arra gyűjthető pontok.

„Fontos számunkra, hogy a szurkolók igényeit kielégítve, megkönnyítsük, kényelmesebbé tegyük a jegyvásárlást és mérkőzések megtekintését. A klubkártya és a pontgyűjtés is azt a célt szolgálja, hogy több kapcsolódási pont legyen az egyesület és a szurkolók között. Mi pedig szeretnénk honorálni a támogatást és felénk mutatott hűséget.”

Ezeket a pontokat pedig érdemes gyűjteni! Hiszen a hűségprogramunk által minden szurkolónak esélye nyílik újabb és újabb élményeket szerezni, valamint felsőbb szintre emelnie tagságát.
A „Black” kategóriás klubkártya tulajdonosok pedig meghívót kapnak az Üzleti Klub exkluzív rendezvényeire is, ahol találkozhatnak a vezetőséggel és első kézből kapnak tájékoztatást a klub aktuális és jövőbeli projektjeiről.

  

Az esemény színvonalát emelte, Sallói István prezentációja, aki részletes tájékoztatást adott az Üzleti Klub tagjainak arról, hogyan épül fel egy labdarúgó egyesület és hogy mennyit változott ezen klubok vezetése az elmúlt időszakban. Az adatelemző rendszerek és ezeknek használata mára nélkülözhetetlen kelléke lett a csapatoknak. A játékosok megfelelő felkészítése napjainkban már egy teljes stáb munkáját igényli. A prezentáción résztvevők hallhatták mekkora mértékű munka áll a mögött, hogy a csapatok versenyképes szintet vigyenek pályára a mai futball világában.

Ehhez hasonló elengedhetetlen háttérmunka a videóelemzés és az információk átadása a játékosok számára. Pálfi Zoltán, a klub videóelemzője rendkívül érdekes szakmai bemutatót tartott arról, hogyan zajlik egy mérkőzés előtti felkészülés és specifikus tájékoztatás a játékosok számára. A videóelemzés használatával egy játékos többek közt, teljes képet kaphat következő ellenfeléről, valamint a mérkőzésen meghozott döntésekhez is nagy segítséget nyújt.

Az Üzleti Klub tagjai megismerkedhetnek a ZTE FC vezetőségével, a klub munkatársaival és ezzel egy időben betekintést nyerhetnek a színfalak mögé. A jövőben több exkluzív eseményt tartunk majd, ahol a kötetlen beszélgetések mellett, érdekes élményekkel, állófogadással várunk minden sportkedvelő támogatót. Célunk, hogy összehozzuk azon vállalkozó szurkolóinkat, akik támogatják a csapatot. Eseményeinken és digitális platformunkon keresztül pedig segíteni az egymás közti kapcsolat építését, hogy felületeink mellett, további pluszt tudjunk nyújtani a minket támogató üzletembereknek. A klub minden kisebb és nagyobb szponzorunk előtt nyitva áll, a regisztrált támogatóknak pedig „networking” eseményeket szervezünk, valamint VIP bérleteket biztosítunk. Ezenkívül, a klub exkluzív hírlevelében is tájékoztatást nyújt fejlesztéseinkről és irányvonalunkról. További részletes információkért, a csatlakozni vágyók kérjük írjanak a sales@ztefc.hu email címre.