Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat az eseménnyel kapcsolatban

Immáron szokássá vált, hogy a bajnoki kezdés előtt egy héttel vendégül látjuk szurkolóinkat a Zete Fiesztán, ami idén sem lesz másképp. Ebben az évben az AC Milan együttesét látjuk vendégül a ZTE Arénában és nagy érdeklődésre való tekintettel, összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.

Mikor kezdődik az esemény?

A Zete Fieszta már a koradélutáni órákban elkezdődik, hisz a „Ketrecben” pályára lép női labdarúgócsapatunk és második számú együttesünk is. A főmérkőzés 18 órától kezdődik, míg a ZTE Aréna 16 órától nyitja meg kapuit.

Hogyan tudok jegyet vásárolni az eseményre?

Július 5-ig csak Zete bérlettel lehet biztosítani a bejutást az eseményre, ezt követően nyitjuk meg a normál jegyértékesítést online, valamint a Zete Shopban. Részletes információt bérleteinkről ITT találtok.

A „Ketrecben” zajló mérkőzések ingyenesen látogathatók mindenki számára.

Mennyiben kerül a belépő?

A mérkőzésre úgy állapítottuk meg a jegyárakat, hogy mindenki megtalálja a számításait. Teljes árú jegyeket 5.990 Ft-tól egészen 9.990 Ft-ig lehet megvásárolni, míg a kedvezményes (diák, nyugdíjas) jegyek ára 4.990 Ft-tól egészen 8.990 Ft-ig terjed.

Az első csapatával lép pályára az AC Milan?

Igen, az első keret érkezik Zalaegerszegre.

Hogyan tudok Zete bérletet vásárolni?

Bérletet személyesen és online is lehet vásárolni. Személyesen a Zete Shopban, nyitvatartási időben, míg online pedig IDE kattintva.

Július 5-e után is tudok bérletet vásárolni?

Igen, ezt követően is lehet bérletet vásárolni, de mivel fogynak a helyek, érdemes időben megvenni a következő szezonra szóló belépőt.

Online vásároltam bérletet, mikor és hol tudom beváltani a vouchert?

A voucher önmagában nem jogosít belépésre, a Zete Shopban lehet beváltani a vouchert és átvenni a bérletet, nyitvatartási időben.