Találkozzunk jövőre is a ZTE Arénában! Együtt erősebbek vagyunk!

Június közepén kezdetét veszi a bérletértékesítés felnőtt férfi labdarúgócsapatunk 2022/23-as hazai bajnoki mérkőzéseire. Az idei évben is két szakaszban, „early bird”, illetve „normál” típusú bérleteket kínálunk, így érdemes minél hamarabb élni a vásárlás lehetőségével.

Egy új bérlettípust is bevezettünk az idei évtől, mely a „Zala Zalán” névre hallgat. 4 és 14 év közti gyermekek számára lehet megvásárolni ezt a belépőt, melynek egységes ára van a stadion összes szektorába. Minden Zala Zalán bérlet mellé választhatóan egy plüssfigurát, vagy egy strandtörölközőt ajándékozunk, emellett minden bérlet mellé egy ingyenes bérlettartó is jár.

További újdonság, hogy a Zete Shop mellett, az idei évtől már online is meg lehet vásárolni bérleteinket IDE kattintva, ugyanúgy szerda délutántól kezdve.  Az online bérletvásárlás alkalmával szurkolóink az általuk megadott e-mail címre kapnak egy visszaigazoló vouchert, amit a Zete Shopban fognak tudni bemutatni és ott lesz számukra kiállítva fizikailag is a kártya. Digitális úton csak teljes árú szezonbérletet lehet beszerezni.

 

Early bird bérletek

A bérletértékesítés első, július 10-ig tartó szakaszában, szurkolóink kedvezményes áron juthatnak a bérletekhez. Díjazzuk szurkolóink hűségét, így aki megújítja előző szezonos belépőjét, tíz százalék kedvezményt kap a végső árból. Példának okáért, ha egy nyugati tribünön helyet foglaló szimpatizánsunk szeretné megújítani bérletét, akkor 17.500 Ft helyett, 15.750 Ft-ért válthat bérletet, így az egy meccsre jutó belépő ára kevesebb mint 1.000 Ft.

 

 

Normál bérletek

A második szakaszban, július 11-től, szurkolóink normál áron juthatnak a bérletekhez. Természetesen ekkor is érvényesíteni lehet a megújítási, vagy épp a családi kedvezményeket.

 

Fontos információk

Az alábbiakban összeszedtünk pár hasznos információt a bérletértékesítéssel kapcsolatban, így kérjük szurkolóinkat, hogy figyelmesen tekintsék át az alábbi tájékoztató anyagot.

Amennyiben kérdésük lenne a bérletekkel kapcsolatban, keressék kollégáinkat a shop@ztefc.hu e-mail címen keresztül.

A Zete Shop nyitvatartása:

Kedd – péntek: 14:00 – 19:00

Szombat: 09:00 – 14:00