A héten a Magyar Kupában és a bajnokságban is a ZTE Arénában lépünk pályára.

Csapatunkra a héten két mérkőzés vár: szerdán 20 órától a MOL Fehérvár FC-t fogadjuk a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének odavágóján, szombaton 19:30-tól pedig a Ferencváros érkezik bajnokin a ZTE Arénába.

ZTE FC – Ferencváros, március 7. 19:30

A találkozóra a hazai szektorokba szurkolói kártya, illetve személyes adatok megadása nélkül, a kiemelt mérkőzésekre vonatkozó árakon válthatók belépők

  • online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül
  • a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában, nyitvatartási időben (hétfő - péntek 9.00-12.30 és 13.30-17.00) személyesen
  • a ZTE Aréna elővételi jegypénztárában március 4-én (szerdán) és 5-én (csütörtökön) 13 és 17 óra között, március 6-án (pénteken) 13 és 16 óra között, a mérkőzés napján pedig reggel 9 órától. A meccs napján a többi pénztár 17:30-kor nyit.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a sorban állás elkerülése végett és a nagy érdeklődésre való tekintettel elővételben váltsák meg belépőjegyeiket. A beléptetésnél a kedvezményes, illetve regisztrációs jegyekre vonatkozó jogosultságot ellenőrizzük, így mindenképpen hozzák magukkal személyes okmányaikat, illetve arra a helyre üljenek, ahová a jegyük szól.

Amennyiben lehetséges, érkezzenek gyalog vagy tömegközlekedéssel, amennyiben pedig autóval érkeznek, használják a stadiontól távolabb eső parkolókat (piac, Zala utca). Az Északi Tribün kizárólag a Galamb utca felől lesz megközelíthető, a vendégszektor felől nem.

A kapunyitás 17.30-kor lesz. Kérjük, hogy érkezzenek időben, ajánlott a helyeket már egy órával a kezdés előtt elfoglalni, hiszen 19 óra után már programok (a ZTE szakosztályainak felvonulása) lesznek a stadionban.

A vendégbelépőket a Ferencváros értékesíti (és kizárólag Fradi szurkolói kártyával válthatók meg).

A jegyértékesítéssel és beléptetéssel kapcsolatos hasznos információk, illetve a jegyárak ide kattintva olvashatók.

ZTE FC – MOL Fehérvár FC, március 4. 20:00 (Magyar Kupa)

A mérkőzésre az egész Déli és Nyugati Tribünt, illetve a vendégszektort nyitjuk meg. A meccsre ez esetben is három módon válthatók belépők egységes, 900 forintos áron.

  • online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül
  • a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában, nyitvatartási időben (hétfő - péntek 9.00-12.30 és 13.30-17.00) személyesen
  • a ZTE Aréna elővételi jegypénztárában a mérkőzés napján 13 órától. A többi pénztár a meccs napján 18 órakor nyit.