Folytatta kiváló idegenbeli szereplését a csapatunk. 


Siófok, Nyíregyháza, Tiszakécske után Soroksárról is győztesen tértek haza a kék-fehérek, s ezen a mérkőzésen a szurkolók több dolognak is örülhettek. 

A legfontosabb, hogy három nap alatt hat pontot szereztek Babatiék, s a vasárnapi, nehezebbre sikerült mérkőzés után, a mai napon szinte végig kontroll alatt tartották a mérkőzést. Néhány percet kivéve az egész találkozón Lipcsei Péter tanítványai fölé nőttek a mieink, győzelmünk egyetlen percig sem forgott veszélyben, még két kulcsemberünk sajnálatos sérülése után sem. 

A sportszerűség azt diktálja, hogy megemlítsük, a két csapat között a végére kialakult nagyarányú  különbségbe belejátszott az indiszponáltan védő hazai kapus is.

A legörvendetesebb azonban az a tény, hogy ezúttal  Dobos Barna edző már nem csak jobb minőségű játékosokat küldhetett pályára, hanem ellenfelénél jobb minőségű csapatot is.

Egy idegenben három góllal nyerő együttes teljes stábja megérdemli a dicséretet, s egy ilyen eredmény után a csapat nyugodtan készülhet a vasárnapi rangadóra. 

A győzelem legyen egy biztató jel a jövőre nézve, az öröm perceiben sem feledkezhetünk meg azonban arról a tényről, hogy minden mérkőzés vége, egyúttal egy új találkozó kezdetét is jelenti, ahol újra meg kell küzdeni az elismerésért…


-cst-