A tavalyi bronzérmes látogat Zalaegerszegre

Az OTP Bank Liga 8. fordulójában ismét hazai közönség előtt lépünk pályára, a Puskás Akadémia érkezik hozzánk.

A Hornyák Zsolt vezette felcsútiakhoz a nyári átigazolási időszakban Batik Bence, Lamin Colley, Wojciech Golla csatlakozott, kölcsönből pedig Kiss Tamás és Posztobányi Patrik tért vissza a csapathoz. A távozók névsora ennél hosszabbra sikeredett: Bokros Szilárd, Csirmaz István, Deutsch László, Hosszú Zétény, Kiss Ágoston, Libor Kozák, Major Gergő, Joao Nunes, Weslen Junior és a kölcsön után hozzánk igazoló Huszti András intett búcsút a csapatnak. Kölcsönbe távozott Auerbach Martin, Kártik Bálint, Nahirnij Artem, Radics Márton, Tamás Nándor, Kiss Norbert, Ominger Gergő és a már minket erősítő Mim Gergely.

Az OTP Bank Liga tekintetében a Puskás Akadémia jelenleg eggyel mögöttünk, az ötödik helyen helyezkedik el, két győzelemmel, négy döntetlennel és egy vereséggel. Az előző fordulóban a döntetlen mérkőzéseik száma növekedett: a Vasas otthonából 1-1-es végeredménnyel távoztak.

Kék-fehérjeink a tabella negyedik helyén állnak, három győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel. Az előző fordulóban fölényes győzelmet követően tértünk haza Mezőkövesdről, ahol Eduvie Ikoba szerzett mesterhármast, Gergényi Bence növelte góljaink számát és Szalay Szabolcs állította be a végeredményet első NB I-es találatával. A mérkőzés részletes összefoglalóját ITT olvashatjátok.

„A Puskás egy jó csapat, remek klubfilozófiával, amit az első keretükön is látni lehet. Láttam őket élőben is játszani, jó képességű játékosaik vannak, akik tudják, hogy mit kell csinálniuk. Kiélezett mérkőzés lesz, 50-50% esélyt adok mindkét félnek. Nagyon vékony vonal van a siker és a vereség között, ezt láthattuk a korábbi mérkőzéseinken is, nyerhettünk volna akár Kecskemét, akár Újpesten is. Fiatal csapatunk van, most is hasonló intenzitású játékot fogunk játszani, mint korábban. Szoros összecsapásra számítok. – Nyilatkozta Ricardo Moniz honlapunknak a vasárnapi összecsapásról.

Kiélezett összecsapásra számíthatunk tehát a vasárnapi mérkőzésen, amely biztosan sok izgalmat is tartogat majd magában.

Gyertek és szurkoljatok velünk a következő hazain: a jegyek már elérhetők ITT.

 

Meccsnapi információk:

Mérkőzés kezdete: 15:00

Kapunyitás: 14:00

Jegypénztárak nyitása: 13:00

 

Zete Shop nyitva tartás:

Péntek: 14:00-19:00

Szombat: 9:00-14:00

Vasárnap: 9:00-15:00