Az Újpest csapata érkezik hozzánk vasárnap

Az OTP Bank Liga 17. fordulójában az Újpest csapata ellen lépünk a ZTE Aréna pályájára. 

A lilák jelenleg tizenhét ponttal állnak a tabella 10. helyén, amely négy győzelmet, öt döntetlent és hét vereséget foglal magába. A Michael Oenning vezette csapat az előző fordulót egy Paks elleni 4-3-as győzelemmel zárta, így a 16. fordulót három ponttal búcsúztatták a hazai pályán. 

A mieink az előző fordulóban a megújult Bozsik Aréna gyepén játszottak egy döntetlent a Honvéd ellen, ahol Koszta Márk fejesének és Zoran Lesjak góljának örülhettünk, így egy ponttal tértünk haza Zalaegerszegre. A mérkőzés részletes összefoglalóját ITT olvashatjátok. Ezzel csapatunk jelenleg húsz ponttal áll a tabella hetedik fokán, öt győzelemmel, öt döntetlennel és hat vereséggel. 

Legútobb a két csapat a hatodik fordulóban találkozott egymással, akkor egy Koszta fejesnek és egy Spoljaric találatnak köszönhetően döntetlennel zártuk a találkozót. 

Izgalmas vasárnapnak nézünk hát elébe, hiszen egy hazai győzelem méltó lezárása lenne a 2021-es esztendőnek és ezzel - amennyiben a többi mérkőzés eredménye is számunkra kedvezően alakul - a tabella első felében készülhetnénk a január 29-ei folytatásra. 

Az év utolsó mérkőzésére már elérhetők a jegyek ITT, illetve a helyszíni jegyvásárlásra is lehetőség lesz, vasárnap 16:45-től. Biztassuk a fiúkat az év utolsó mérkőzésén is!

 

A Zete Shop nyitvatartása:

Péntek: 14:00-19:00

Szombat: 9:00-13:00

Vasárnap: 14:00-18:45

 

Gyertek és szurkoljatok velünk!

Hajrá, Zete!