Vezetőedzőnk felajánlotta lemondását, amit a tulajdonos elfogadott.

Az elmúlt hetek eredménytelensége miatt klubunk mai vezetőségi ülésén dr. Dobos Barna vezetőedző felajánlotta lemondását, amit Végh Gábor tulajdonos elfogadott. A vezetőedző elmondta, töretlenül hisz a csapatban,de most azzal tud a legtöbbet segíteni a klubnak, hogy lemond a vezetőedzői pozícióról, és megadja a lehetőséget, hogy egy új impulzus lendítsen a csapaton.

- Nagy élmény volt a Zalaegerszegen eltöltött másfél év, örök emlék a tavalyi idény győzelmi sorozata és a bajnoki cím, az, hogy milyen egységes és remekül futballozó csapatunk volt. A feljutás után az NB I-ben ősszel stílusos játékot tudtunk kialakítani,de sajnos a helyzet kihasználásunknak jobbnak kellett volna lennie. Köszönöm Végh Gábor tulajdonos úrnak és Sallói István sportigazgatónak a bizalmat és hogy kitartottak mellettem.

A stáb két másodedzője, Helm András és Jávorka András dr. Dobos Barnával érkeztek a nyáron a klubhoz, így ők is felajánlották a lemondásukat.

felek az eltöltött időszakra sikerként tekintenek vissza.

Klubunk köszöni dr. Dobos Barnának a ZTE FC-ért végzett munkáját, az NB II-es bajnoki címmel beírta magát a klub történelmébe. Edzői karrierjéhez további sok sikert kívánunk!