Vásárold meg bérleted és spórolj akár 2.000 forintot meccsenként!

Csapatunk a következő szezont is az NB I berkein belül kezdi meg, így előreláthatólag izgalmas mérkőzéseknek ad majd otthont a ZTE Aréna, ahol reméljük, minél többen biztatjuk majd a csapatot!

A következő szezontól kezdődően még több meglepetéssel és újdonsággal készülünk bérleteseinknek:

  • szurkolói ankét bérlet tulajdonosoknak
  • találkozz kedvenceddel: minden második hazai mérkőzésen kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki a mérkőzést követően találkozhat kedvenc játékosával

Kiemelten megéri tehát bérletet váltani a következő szezonra, hiszen mindezek mellett a hazai MOL Magyar Kupa mérkőzésekre is belépést biztosít, illetve elővásárlási jogot és kedvezményt biztosít az előreláthatólag július 20-án megrendezésre kerülő Zete Fiesztára, amely reméljük, hogy idén is emlékezetes lesz!

A 2024/2025-ös szezon bérletértékesítési szakaszai a következők:

Május végéig kiemelt kedvezménnyel vásárolhatók  meg „ super early bird” bérleteink.

A bérletértékesítés első, május 2- június 1-ig tartó szakaszában kiemelt kedvezménnyel juthatnak szurkolóink a bérletekhez.

Aki még időben lecsap a super early bird bérleteinkre, az akár 20% kedvezménnyel szerezheti be a bérletét a júliustól kezdődő, teljesárú bérletértékesítési időszakhoz képest.

 

Június 1 – június 30: Early bird bérletek:

A bérletértékesítés második, június 1-től, június 30-ig tartó szakaszában a teljesárú bérlethez viszonyítva szintén kedvezményesen áron lesznek vásárolhatók bérleteink.

Július 1-től: Teljesárú bérlet

A július 1-ei naptól kezdődően már csak teljes árú bérletek kiváltására lesz lehetőség.

A bérletek online a www.ticket.ztefc.hu oldalon vásárolhatók meg, személyesen pedig továbbra is a Zete Shopban, nyitvatartási időben.

 

Fontos információk:

  • a mérkőzések látogatása három éves kor alatt ingyenes
  • a bérletvásárláshoz szükséges rendelkezni Zete Klubkártyával, melyről részletesen ITT tájékozódhatnak
  • azok számára, akik az előző szezonban is rendelkeztek bérlettel (23/24-es szezon), 10%  kedvezményt biztosítunk a bérletük árából, amely természetesen összevonható a többi kedvezménnyel (ára: 15.000 Ft)
  • a 10%-os kedvezmény a Zala Zalán bérletekre nem vonatkozik, mivel alapjában véve kedvezményes bérlet, melyet 3-14 éves kör közötti gyermekeknek lehet vásárolni 
  • az Egerszeg kártya is összevonható más kedvezményekkel
  • azon szurkolók helyeit, akik a 2023/24-es szezonban is rendelkeztek bérlettel, július 20-ig tartjuk fent
  • a Zete Klubkártyához szükséges regisztrálni a kedvezményeket, amelyek ezt követően automatikusan levonódnak a bérlet árából
  • a bérlet megvásárlására online és offline formában is van lehetőség: online vásárlás a www.ticket.ztefc.hu oldalon zajlik, ahol a megvásárlást követően automatikus elérhetővé válik a bérlet – itt ingyenes van lehetőség Zete Klubkártya regisztrációra is - aki viszont szeretné fizikai formában magáénak tudni bérletét az a Zete Shopban tud igényelni, amelynek kiállítási ára 1000 Ft/db, ez a kiállítás ár egyaránt vonatkozik a fizikális Zete Klubkártyára is. A kártyák a Zete Shopban május 3-tól lesznek elérhetők.

 

A 2024/2025-ös szezon jegyárai a következők:

 

Találkozzunk a következő szezonban is!

 

Hajrá, Zete!