Elővételben olcsóbban válthatók belépők a szombati bajnokira.

A válogatott szünet után hétvégén a Diósgyőr otthonában folytatódik csapatunk számára az OTP Bank Liga. Bízunk benne, hogy a szombaton 17.00-kor kezdődő mérkőzésre szurkolóink minél nagyobb számban kísérik el együttesünket, számukra hasznosak az alábbi információk, amelyeket a DVTK tett közzé.

- Belépőjegy váltható személyesen a DVTK Stadionban szombaton 8 órától és az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

- A DVTK - ZTE mérkőzés normál biztonsági besorolású, személyes vásárláskor semmilyen adatot nem kell megadni. Internetes vásárlás esetén pedig a bármely webáruházban történő vásárláshoz hasonlóan zajlik a folyamat.

- A gyermekek 6 éves korig ingyenesen szurkolhatnak, a 6 évnél fiatalabbaknak ingyenes jegyet kell váltani.

- Diákjegyet minden diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik. Nyugdíjas jegy a vendégszurkolók számára nem váltható.

- Az interneten is megvásárolhatók a kedvezményes jegyek, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.

- Szurkolói kártya a személyesen történő bérletvásárláshoz nem kötelező, de kérjük, aki rendelkezik klubkártyával, az a gyorsabb kiszolgálás érdekében hozza magával.

- Az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

- A stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt nyílnak.

Jegyárak: elővőtelben felnőtt 1.500 Ft, diák 1.000 Ft. A meccsnapon felnőtt 1.800 Ft, diák 1.300 Ft.