A vasárnap 18 órakor kezdődő hazai mérkőzésünkre kedvezményekkel várjuk szurkolóinkat.

Feljutó helyen álló csapatunk vasárnap 18 órától a Vácot fogadja a Merkantil Bank NB II 28. fordulójában. Ezzel zárul együttesünk nyolc napon belül három bajnoki mérkőzést magába foglaló sorozata: a múlt vasárnapi, Tiszakécske elleni 4-1-es győzelem és a szerdai, balmazújvárosi 0-0-s döntetlen után idei 100%-os hazai mérlegünk megőrzése és céljaink elérése érdekében ismét a három pontért lépünk pályára a ZTE Arénában.

Bízunk benne, hogy ezúttal is nagy számban látogatnak ki szurkolóink a helyszínre, ennek érdekében klubunk kedvezményekkel várja Önöket. Hölgy szurkolóink a pénteki nemzetközi nőnap alkalmából ingyen, mindössze regisztrációs jegy váltása mellett tekinthetik meg a meccset, az urakat pedig az Északi Tribünre akciós, 600 forintos belépővel várjuk.

Jegyeiket megvásárolhatják elővételben online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a vasárnap már napközben is nyitva tartó pénztárainkban is. Kérjük Önöket, hogy a sorban állás elkerülése érdekében időben érkezzenek meg a mérkőzésre. Személyes adatok megadására, valamint szurkolói kártyára továbbra sincs szükség.

Az összecsapás játékvezetője Radványi Ádám lesz, akinek munkáját asszisztensként Király Zsolt és Kovács II Gábor, tartalék-játékvezetőként pedig Szalai László segíti majd. A meccset az M4 Sport élőben közvetíti.