Szerda délután, online formában és a Kvártályházban indul a jegyértékesítés.

Vasárnap 18:55-től a Puskás Akadémia együttesét fogadjuk az OTP Bank Liga 27. fordulójában, a ZTE Arénában.

A kormányrendeletben foglaltak szerint korlátozott számban fogadhatunk szurkolókat, ennek megfelelően a stadion befogadóképességének körülbelül negyed részére tudunk kiadni belépőket a vasárnapi mérkőzésre. A szabályok szerint egymás mellett három ülőhelyet ki kell hagyniuk, és közvetlenül egymás fölé sem ülhetnek a szurkolók.

A belépőjegyek online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolhatók meg szerda délutántól, szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül. Ezen kívül a Kvártélyházban péntekig 9:00 - 12:30 és 13:30 - 17:00 óráig is megvátlhatók a belépők. Amennyiben az eladható jegyek nem fogynak el elővételben, abban az esetben a meccs előtt 2 órával pénztárakat is nyitunk majd a hazai szurkolók számára.

A bérletesek számára természetesen biztosítjuk a belépést, abba a szektorba, ahová a bérletük szól, viszont a szabályok betartását szem előtt tartva nem tudnak pontosan a bérletükön szereplő helyükre ülni. A bérletes székeket minden szektorban matricával jelöljük majd.

A mérkőzésre szóló belépőjegyeknél ezúttal csak teljesárú és kedvezményes belépők lesznek, utóbbiakat a 14 év alattiak és a diákok, az Egerszeg Kártyások, a nyugdíjasok és a 70 év felettiek vásárolhatják meg. A beléptetésnél kérjük a kedvezményre jogosító okmány bemutatását.

A járványügyi szabályokat szem előtt tartva klubunk a beléptetőpontoknál, a büféknél és a mosdóknál kézfertőtlenítőket helyez ki, kérjük ezek használatát, illetve az említett helyeken a maszk viselését. A stadionon kívül és belül is kérjük a másfél méteres védőtávolság megtartását, és azt, hogy mindenki a jegyén szereplő helyre üljön.

A belépési pontoknál vonalak jelzik majd a megfelelő távolságot, kérjük ennek figyelembevételét. A járványügyi intézkedések betartását illetően minden szurkolónktól felelős magatartást kérünk.